Bella befaler: December

Godt nytår!!!

Godt nytår!!!

Rigtig godt nytår og velkommen til 2016! Jeg havde den rigtig fin aften i går. Den bar selvfølgelig præg af, at 3 ud af 5 kvinder er gravide (not me), men vi hyggede os og jeg kom i seng lidt seks. Bella var så sød at sove til kl. 10.30 og tage en lur på 3 timer senere på eftermiddagen, så det har været okay nemt at komme sig ovenpå sine tømmermænd.
Maden var god, drinks i store mængder og nytårskyssene var perfekte. Jeg er stadig ret smadret, så jeg kommer med klogere ord i morgen.

Jeg håber, at I havde en rigtig god aften og at I er klar til 2016. Jeg glæder mig til at dele lidt nyheder med jer snart 😉

Happy New Year! I spent the night with good friends, nice food and plenty of drinks. I’m pretty beat today so I’m just gonna go back to watching TV shows and movies.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: December