Ny ASOS WHITE kjole

Instagram lately

Instagram lately

Her på det sidste på Instagram har jeg…

  1. … spist amerikanske pandekager med flødeskum og lemoncurd – på pæne tallerkner. Hold op, det var godt. Det skal gentages snart igen!
  2. … faldt jeg for den “julegave”, som ASOS sendte; et billede af mig lavet om, så det ligner at jeg er på forsiden af et ASOS magasin. Billige tricks, I know – men jeg var fan!
  3. … flashede jeg også min nye skjorte fra Ganni. I kan se hele outfittet HER.
  4. … har jeg arbejdet/blogget på Nelles, imens jeg nød god kaffe og en sprød crossaint.
  5. … sukket over, hvor smuk jeg synes min datter er. Hun sukkede dog over, hvor koldt det var den dag, da vi var på vej i børnehave – gående (eller, mig gående – hun chillede i klapvognen). Hendes flyverdragt er fra Wheat her.
  6. … ikke kunnet lade være med at dele dette billede fra Monday Swimwear’s insta profil. Kvinden her har få måneder inden født ved kejsersnit. Hun ser fantastisk ud og synes det er så fedt, at brandet deler hendes billede (i deres bikini). De laver i øvrigt virkelig smukke bikinier. Jeg er selv lidt forelsket i denne model.

I kan følge mig på Instagram HER

On Instagram lately; I’ve made american pancakes with lemoncurd on pretty plates (so good!), loved the photo of a young mom who recently gave birth and looked a my beautiful daughter in her snowsuit from Wheat. You can follow me on Instagram right HERE.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny ASOS WHITE kjole