Din Arv - om de ting man aldrig håber sker

5 Pæne pendles

5 Pæne pendlesAnnoncelinks:
1/ Hübsch HER   2/ Design by Us HER   3/ House Doctor HER
4/ &Tradition HER   5/ Lyngby Porcelæn HER

I mit workspace/køkkenrum har jeg et hjørne, hvor det efterhånden er blevet tydeligt, at der mangler en lyskilde. Det skal ikke være noget voldsomt – det skal primært bare give lys, så selv lampen må ikke “larme” for meget i sig selv. Derfor er jeg kommet frem til, at det nok er en pendle eller to jeg skal have fat i. Lige nu kigger jeg på disse fem pæne pendles. Nr. 2 fra Design by Us har jeg kigget på mange gange før, men jeg kan ikke finde ud af, om jeg bliver træt af den med tiden. Lige nu overvejer jeg mest nr. 4 fra &Tradition og nr. 5 fra Lyngby Porcelæn. Nr. 4 er virkelig pæn, men da jeg gerne vil have to, så synes jeg prisen er lidt for meget. Jeg har dog lige opdaget denne her, som er en del billigere! Nr. 5 er både enkel og klassiske – og så er prisen helt, helt okay. Også når jeg skal have to! Jeg tror, at det bliver 5’eren og så med to fine glødepærer ala den her.

Og husk at det er i dag, jeg opdaterer hele dagen på Snapchat med fokus på hvad jeg spiser og min træning. Det vil jeg gøre hver onsdag fremover og I er meget velkommen til til at følge mig derinde. I finder mig under brugernavnet missjeanett (jeg har skrevet mere om min to-ugers plan her)

I have a corner in my workspace area where I’m in need of some more light. I think I want a pendle or two – and is now considering one of these five. I like no. 4 and no. 5.

bloglovin
   

2 kommentarer

  • Birgitte

    Jeg har også kigget på nr 2 mange gange, men jeg vil gerne have tre, og så bliver det lidt dyrt, synes jeg. Men den er pæn!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din Arv - om de ting man aldrig håber sker