Min meget anderledes modeuge denne gang

Hvordan skal vores bryllupsinvitationer se ud?

Hvordan skal vores bryllupsinvitationer se ud?

Indlægget er sponsoreret af Onlinefotoservice.dk

Jeg har, siden jeg var en lille pige, gjort mig mange tanker omkring mit bryllup; kjolen, blomster, bordopdækning, stedet, hår, sko og meget, meget andet. Men det som jeg har givet færrest tanker, og derfor også er mest på bar bund omkring, er invitationer. Jeg vil selvfølgelig gerne have at de skal være flotte og jeg er ikke ligeglad, men det har bare ikke rigtig fyldt så meget. Jeg tror ikke, at jeg gider at lave det helt store DIY-projekt. Man har så mange andre ting, som man skal have styr på og derfor kunne jeg godt tænke mig, at noget var nemt.
Heldigvis findes der steder, som gør det nemt for én! Jeg vil lige hurtigt sige, at vi har ikke sat en dato. De datoer der står her, er lidt for sjov. Dog synes jeg, at d. 27-05-2017 er en pæn dato og den har den fede detalje, at det er dagen før min fødselsdag. Derfor ville vi faktisk kunne fejre min fødselsdag, når klokken blev midnat. Det ville være den fedeste fødselsdag nogen sinde!

For at blive lidt klogere på mulighederne og på hvad jeg godt kan lide, har jeg lavet nogle invitationer hos Onlinefotoservice. I dag bruger flere og flere også “Save the date”-kort, som man sender ud i god tid, så folk kender datoen og kan holde den fri. Senere sender man så den rigtige invitationer med deltajer om sted, tidspunkter mm. Det kan jeg egentlig godt lide og tror også, at vi vil gøre det samme. Jeg har lavet et “Save the date”-kort, hvor jeg har brugt et billede af slottet, hvor Tim han friede (I kan måske genkende billedet fra dette indlæg). “Save the date”-kortet er begyndelsen på planlægningen og det hele startede jo på det slot i Lissabon – det hænger så fint sammen rent symbolsk. Kortene var utrolig nemme at lave og det tog mig få minutter. Selve billedet havde jeg lavet i Photoshop inden og sammenlagt brugte jeg nok 20 minutter på den invitation. Jeg brugte faktisk endnu mindre tid på den anden invitation, som jeg tænkte som et bud på en “rigtig” invitation. Det er et dobbeltkort, som kan åbnes, og derfor fungerer det godt til at rumme en masse informationer. Jeg er dog stadig i tvivl om, om jeg er til invitationer, hvor man har et billede på af sig selv. Jeg kan ikke rigtig beslutte mig. Hvad synes I?

Generelt var det super nemt at lave begge kort og sammenlagt brugte jeg en halv time på at lave dem. Det er utrolig nemt at betjene Onlinefotoservices hjemmeside og de guider én rigtig meget. Man kan både bruge deres skabeloner (og ændre småting i dem) eller lavet et billede selv, som man så uploader. Der er mange muligheder! I kan finde alle deres invitationer HER.
Og hvis I skal giftes i år (eller bruge invitationer til noget andet), så giver rabatkoden MISSJEANETT 25% rabat. Og det gælder hele 2016 – indtil 31. december!

Er der nogen af jer, som skal giftes i år?

Hvordan skal vores bryllupsinvitationer se ud?

Since I was a little girl I’ve been thinking about my wedding; the dress, the venue, food, hair and many other things. But one of the things I haven’t been giving much thought is the invitations. I want them to look good, but I actually don’t know what I like. I’m not into a DIY project and I don’t wanna spend to much time on it. I’ve made this at Onlinefotoservice.dk and it was very easy! I really like the “Save the date” card where I use a picture of the castle in Lisbon, where I’m proposed (you can read about that here).

bloglovin
   

19 kommentarer

 • Sascha

  Fedt!Ndet er en rabat der vil noget 🙂

  Jeg skal giftes i år <3
  Vi (læs; jeg) har lavet STD-magneter via Sticky9 og de er blevet SÅ fine. Jeg elsker at den automatisk kommer på folks køleskabe :p

  Men vi mangler selve invitationerne så vil helt sikkert se nærmere på dette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I er flere der har gjort det med magneterne – det er også en vildt god idé! Og netop smart at man ryger på køleskabet. Den idé skal jeg virkelig huske

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi skal giftes til august – vi brugte billeder af os selv på magneter med datoen på som “reservér datoen’-invitationer (Sticky9) og på invitationerne brugte vi bare et bryllupslogo som vi havde fået en prof til at lave til os (som bliver” skambrugt” igennem al papirmateriale – ligesom for at justify

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Rigtig god idé med magneterne! Den skal jeg huske

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine 😀

  Peter og jeg går med tanken om at blive gift i år, hvis vi kan få det til at hænge sammen 😀
  Der er bryllupsmesse nede på DOK5000 i morgen (søndag) hvis det måske kunne have interesse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det bliver ikke i år for os, men jeg gad godt næste år! Den der 27-05-2017 spøger lidt her 😉 Uh det lyder spændende! Skal du ned og kigge?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe kan jeg godt forstå 😉 Er også en rigtig god dato.

   Jaa jeg skal lige ned og se om der ikke er noget jeg totalt har overset, eller bare få at få lidt inspiration. Har hørt noget om at der også bliver smagsprøver :O :O heheh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha smagsprøver er altid nice!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal giftes med min søde kæreste (gennem snart 7 år) til august. Vi er lidt bagud med planlægningen, da vi fandt ud af at jeg var blevet gravid en uge efter vi havde betalt for stedet vi holder festen. Så nu bliver det baby med termin den 22. juni og bryllup den 13. august – ret optimistisk, men vi prøver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Wow vildt! Men hatten af for at I gør det alligevel og I skal nok få en fantastisk dag. Og tillykke med baby i maven 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du tænkt dig at dele mere informationer om brylluppet når i får det på plads? Lokation osv.? Jeg skal selv giftes næste år, så kunne godt bruge lidt inspiration 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Selvfølgelig! Når vi sætter en dato, så deler jeg det hele med jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg skal giftes til december. Tanken om et julebryllup synes vi begge ville være død romantisk 🙂 Så vi krydser fingre for lidt julesne d. 10/12 2016.

  Jeg er selv i vildrede mht. invitationer. Som du selv skriver kan jeg ikke finde ud af om det skal være med billeder på eller hvad. Men der er jo heldigvis lidt tid til at finde ud af det, og så skal jeg da helt sikkert kigge nærmere på den side du skriver om:-)

  I øvrigt ret pæn dato d. 27/5-2017!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Meget personligt, måske for personligt, hvorfor jeg til fulde forstår hvis ikke du ønsker kommenter på det. Hvem skal følge dig op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg aner det ikke og har gjort mig mange tanker. Lige nu hælder jeg mellem to ting (men måske det ændrer sig til noget 3.): selv at gå op alene (indepentent woman, du ved ;)) eller spørge en god ven, som jeg har kendt siden jeg var 8 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha

   Jeg har en veninde der gik alene op – og hun elskede det!
   Og det virker enormt stærkt synes jeg
   Så det skal du ihvertfald ikke være bange for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det synes jeg også det gør – også derfor jeg overvejer det. Sejt af din veninde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betyder det, at man skal sætte et kryds på den 27-05-17?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min meget anderledes modeuge denne gang