Måned #35

Instagram lately

Instagram latelyReklame (affiliatelinks):

På det sidste har jeg på Instagram…

  1. … spiste vildt god sushi (flere gange!) fra Umashi i Odense. Jeg er blevet meget vild med rullen “Flammegrillet laks”, som er med laks (surprise), reje, avocado og hvidløgsspirre. Den er SÅ god!
  2. … sukket over hvor smuk Odense kan være. Her er det den nye bro som går fra byen, henover banegårdens skinner og ned til havnen. Jeg er dog ikke vild med navnet “Byens bro”, som jeg synes er ret lidt kreativt.
  3. … været til bloggerevent i Odense. Her var det Duolac, som havde inviteret til en aften i sundhedens og mælkesyrenes tegn. Det var vildt hyggeligt og kæmpe ros til PR bureauer, som laver events i flere byer og ikke kun i København. I går var jeg faktisk til endnu et (hos Companys/Butik Affaïr), hvor jeg forelskede mig vildt i denne kjole.
  4. … haft den skønneste og sjoveste aften i selskab med disse lækre damer til Bloggers Delights 5 års fødselsdag. Vi fire damer fik lidt ordnet 3 flasker bobler, en masse tapas og hele verdenssituationen inden vi tog til festen. Sådan skal det gøres! Jeg havde i øvrigt denne kjole på.
  5. … sendt Bella afsted til fastelavn i børnehaven. Det er faktisk første gang at hun er rigtigt med – sådan udklædt osv -, da hun det første år var så lille (10 måneder), at vi ikke klædte hende ud. De andre år har vi være ude at rejse samtidig, så det var lidt hyggeligt at opleve det i år. Som I kan se, så var hun Askepot (eller “Prut Prinsesse”, som hun kaldte sig selv) og hun elskede det!
  6. … har jeg været til modeugen i børnetøjets tegn. De ting jeg kiggede (og gramsede) på, er de ting som kommer i butikkerne fra august og hen i efteråret. Jeg glæder mig specielt til Wheats samarbejde med Disney, hvor den første kollektion har Frozen tema til pigerne (og lidt Mickey/Minnie). Drengene har Den gode dinosaur og Mickey. Kjolen her på ginen var min favorit. Man kan meget tydeligt se inspirationen fra Elsas kjole. Det er Disney på en pæn måde!

I kan følge mig på Instagram HER

Lately on Instagram I’ve been eating greay sushi from Umashi, taken beautiful pictures of my town Odense, attended a blogger event invited by Duolac, fallen in love with this dress and had a blast with lovely blogladies. You can follow me on Instagram here.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måned #35