5 Pæne pendles

Min meget anderledes modeuge denne gang

Min meget anderledes modeuge denne gangAnnoncelinks:
Til Gaia i 2012

Jeg har efterhånden deltaget i en del modeuger og det har været rigtig, rigtig sjovt at prøve. Når jeg skriver “har været” i datid, så er det fordi, at jeg de sidste mange, mange gange er kommet frem til, at jeg simpelthen ikke gider mere. Jeg er ikke så hardcore fashionista, at jeg ikke kan vente med at se kollektionerne lidt endnu (eller jo, Ganni – men billederne kommer jo online hurtigt). Og det skal nødig lyde forkælet, fordi der er sikkert mange, som gerne vil prøve at være med til modeugen, men efter en del gange, så er det bare meget det samme. Det er desuden en super stressende uge, hvor man løber fra det ene show til det andet. Jo, der er masser af champagne, kindkys og kendisser – og det er virkelig sjovt at have prøvet (de oplevelser vil jeg ikke være foruden!), men jeg gider bare ikke rigtig længere og jer læsere har heller aldrig elsket de indlæg om modeugen. I hvert fald ikke selve shows’ne. Jeg kan sagtens finde på, at tage til fede events, hvis der er det i løbet af ugen (og jeg bliver inviteret). Men det er sjovt at tænke tilbage på dengang jeg sad lige bagved Medina (lige her), så flere af Stine Goyas shows med søde bloggere (her) og nød champagne & popcakes på Rådhuset (her).

De sidste mange gange har jeg bare slet ikke deltaget i modeugen. Jeg har slet ikke taget til København i den uge, men det gør jeg denne gang. Det bliver dog med noget helt andet for øje – det bliver for at kigge på børnetøj på CIFF Kids! Og nu er det ikke fordi, at jeg er ved at blive full blown mommyblog. Jeg skifter ikke fokus, men jeg kunne bare godt tænke mig at prøve CIFF Kids og se, om det giver mig og bloggen noget brugbart, som jeg ikke længere synes den “rigtige” modeuge gør. De andre mommys lyder til at have nogle virkelig hyggelige dage, hvor man faktisk får snakket med folk og set hinanden (modsat den “anden” uge) og det gider jeg godt! Jeg glæder mig til at se kollektioner fra Wheat (de kommer med en Disney-kollektion, hvor tøjet er inspireret af prinsesserne… jeg er helt oppe at køre over den!), MarMar, Kavat, DYR (nyt mærke fra Danefæ) og mange flere! Og så glæder jeg mig til at se Conni, Pernille, Michala, Louise, Emilie og mange flere. Jeg hopper enten i denne her eller den her og et par jeans.

Men som sagt er det ikke fordi bloggen skifter fokus – jeg vil bare prøve noget andet i forhold til modeugen. Jeg tror heller ikke, at jeg kommer til at lave flere indlæg om ugen, fordi jeg kan huske, at I virkelig ikke gad indlæggene om den “almindelige” modeuge (hvilket jeg selv heller ikke gad på andre blogs, haha!). Men I er velkommen til at følge med på Instagram HER og på Snapchat missjeanett – der vil jeg i hvert fald opdatere lidt!

This weeks is the Copenhagen Fashion Week, but I’m not going as I did “back in the days”. I don’t think I get anything out of it anymore and instead I’m going to CIFF Kids which is fashion week with kids clothes. You can follow my days today on Snapchat missjeanett and on instagram here.

bloglovin

8 kommentarer

 • Ida V.R.

  Kommer din onsdagsfølger på bloggen? Ligesom Sneglcille har gjort med sin fredagsfølger? For os der ikke har snapchat. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har i første omgang ikke planlagt at den gør. Jeg kan godt lide, at det forsvinder bagefter (ens “story” ligger der kun 24 timer). I må komme med på Snapchat 😉

   Men jeg vil løbende overveje det, hvis det virker som om der er efterspørgsel på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida V.R.

   Okay, håber du gør det. Min gamle telefon understøtter ikke snap-chat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Træls! Windows telefoner understøtter det vist heller ikke! Jeg overvejer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bahar

  Hi my dear

  I am pregnant and I am looking forward for summer to have my baby in my arms. When I read your posts which are somehow related to your daughter, now I can make connection with them very well.
  I think it is a great experience to go shopping or anywhere with your baby.
  Kids fashion week is a great idea.

  These days I am looking for very good professional photographer in Odense. Because I want to take some pregnancy photos 🙂 Still I am searching. I really Appreciate if you can suggest me any.

  Thank you for all your time and great posts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det kan jeg sagtens følge dig i, og som læser er det enormt kedeligt at se nøjagtig de samme shows på alle blogs. Derudover er det tøj til næste vinter, ikke særlig inspirerende lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe det synes jeg faktisk også selv at det er nu. Gider ikke læse indlæg om shows mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin blog om modeugen. Jeg har netop skrevet et lille indlæg på min egen blog om modehistorie. hannahlana.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Pæne pendles