Update på den første uge af min mad- og træningsplan

Min nyeste ASOS ordre

Min nyeste ASOS ordreAnnoncelinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS WHITE HER   3/ ASOS HER
4/ ASOS HER   5/ Ganni HER   6/ Pour Moi HER

Jeg elsker at købe lidt nye ting til, når jeg skal på ferie. Om vinteren er det dog en balancegang at lave feriekøb, da FOR sommerlige ting først kommer i brug igen om nogle måneder. Derfor prøver jeg at tænke på, om jeg enten får det brugt om vinteren også (med strømpebukser og en strik) eller om jeg er så vild med det, at jeg ved, at jeg også bruger det til sommer. Her er de ting jeg lagde en ordre på hos ASOS i weekenden (minus nr. 3 og nr. 4, som jeg købte i sidste uge og derfor allerede har modtaget). Nr. 2 fra ASOS WHITE er ikke et feriekøb – den er primært til herhjemme. Jeg lurede allerede på den i indlægget her og nu skulle det altså være. Nr. 4 er rigtig behagelig og perfekt til ferie (og normal i størrelsen) – men, også vildt nem at bruge herhjemme med strømpebukser og en cardigan. Den går til begge dele! Farven er så skøn. Nr. 5 fra Ganni kan også nemt bruges på ferien (og til sommer) og i vinteren herhjemme. Min søster har købt en kjole i samme print (den her – også på udsalg) og i forrige weekend havde smukke Sidsel en kimono-version af kjolen på, da vi var til Bloggers Delight fest (se den på hende her). Begge dele har gjort, at jeg har forelsket mig lidt i det og da denne nu er sat vildt ned (lige HER), så slog jeg til.
Tasken skal bruges af både mig og Bella på ferien og badedragten er den, som jeg sukkede over i dette indlæg. Den måtte med. Desuden hapsede Tim også disse med i ordren. Så er vi klar til ferie!

I did some last minute shopping on ASOS for my upcoming holiday on Madeira (except for no. 2 – that’s for when I’m back home). I especially look forward to wearing no. 4 and no. 5. The last one is one a really great sale right here.

bloglovin

2 kommentarer

  • Det var en fin shopper – den kunne jeg godt bruge den hverdag, mon ikke den skal klikkes hjem <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Den er super brugbar! Jeg er sikker på, at jeg også får brugt den efter ferien 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på den første uge af min mad- og træningsplan