OOTD #400: Første outfit fra ferien og lidt om Funchal by

OOTD #400: Første outfit fra ferien og lidt om Funchal byOOTD #400: Første outfit fra ferien og lidt om Funchal byOOTD #400: Første outfit fra ferien og lidt om Funchal byOOTD #400: Første outfit fra ferien og lidt om Funchal byOOTD #400: Første outfit fra ferien og lidt om Funchal byReklame:
Ganni dress (HERE – on sale) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – ASOS bag (HERE) – ASOS sandals (HERE)

I starten synes jeg, at syv dage var dejlig mange dage, men nu hvor det allerede er fredag (vi skal hjem mandag), så synes jeg, at tiden er fløjet afsted. Vejret i dag er ikke super – det regner og er omkring 17-18 grader. Men vi vidste, at vejret ville være en sjov størrelse hernede, så vi var forberedt. Vi vil bruge dagen på afslapning med tegnefilm, smutte i den store, lækre (og varme!) indendørs pool. Den går faktisk lidt udenfor og det er sjovt at være i det varme vand imens det regner. Jeg håber dog på lidt ophold, så vi kan gå ned på en lokal café og få kage og kaffe senere. Restauranterne her på hotellet er VILDT gode (der er fire + et utal af cafeer), så jeg tror bare, at vi napper en af dem i aften. Især kan den portugisiske (Alfama) virkelig anbefales. Det har indtil videre været det bedste måltid jeg har fået på hele ferien. Vi bor på dette hotel nær Funchal by, som virkelig er godt.

Outfittet er fra i forgårs, hvor vi gik på opdagelse i Funchal by. Der er rigtig mange søde gader og fine bygninger. Jeg kan godt se, at vi er i Portugal, da gågaderne minder mig meget om Lissabon. Her er også overraskende god shopping: der er fx. ikke mindre end tre forskellige ZARA’er. Og så er det ekstra billigt her – billigere end i “hjemlandet” Spanien. Win! Som I måske har set på instagram (HER), så har jeg også shoppet lidt hernede i samme butik 😉

Kjolen er fra Ganni og netop på udsalg HER og tasken bruger jeg non-stop hernede. Den er i ægte ruskind og kan købes for slik HER. Krøllerne har jeg lavet med mit ghd krøllejern, som kan købes HER.

I’m loving Madeira, but today it’s raining so we’re gonna go to the indoor pool and play around. Later I’m crossing my fingers for the rain to stop, so we can go to a small café near our hotel and eat cake. This outfit is from two days ago where we were exploring Funchal. It’s very lovely and reminds me a lot of Lissabon. My dress is from Ganni and on sale right HERE and the tote bag is from ASOS HERE.

Skriv en kommentar

  • Ja, det er den! Jeg købte den først til rejsen, men tænker, at det bliver min “computertaske”, når vi er hjemme igen. Den er dog meget blød og slasket, så den giver ikke beskyttelse til ens computer. Men personligt skal jeg også bare bruge det til “transport” af den.

 1. “Hjemlandet Spanien”… mener du ikke Portugal? 😛

  Men dejligt at høre og hotellet lyder vildt lækkert! Er der strand i nærheden? Tænker på, om det kunne gå som sommerferiedestination?

  • Jeg mener Zaras hjemland – og det er Spanien. Madeira er Portugal, jo :)

   Der er ikke strande i nærheden. Der er havbade, som er fordybninger, hvor havvandet er kommet ind. Men en sand strand skal du på den anden side af øen for at få. Men så kan man jo evt booke et hotel på den side :) Jeg tror, at det ville være en super lækker destination til om sommeren!

 2. Sikke nogle fine krøller:)
  Kan du lokkes til at vise hvordan du gør? Og bruger du en form for produkt i, så de holder?
  Mine krøller holder aldrig mere end tyve min (dem lavet jeg med et alm. krøllejern) :)

  • Jeg havde samme problem før, men det er simpelthen krøllejernet som gør, at de holder længere nu! Ja, jeg bruger produkter i, men som sagt føler jeg, at det er selve krøllejernet, som gør forskellen. De lover nemlig, at de holder i 24 timer, hvis de laves ordenligt.

 3. Må jeg være så fræk at spørg, hvilken str. du har taget kjolen i – sidder nemlig og overvejer at trykke klik :) Og plajer at kunne snuppe samme str som dig:)

Skriv kommentar