9 ting jeg vil lave på Madeira

#perfektudenfilter

Indlægget er sponsoreret af FORD

Jeg har altid synes, at blogs er gode og mere realistiske inspirationskilder end magasiner og blade. Man kommer tæt på en person, deres tanker og deres liv. Bloggere er selvfølgelig (og heldigvis) forskellige, og det samme er emnerne og måden de (vi) blogger på. Men det kan ikke undgås, at det vi deler på bloggen er et udsnit fra vores liv. Et meget lille udsnit. Det kan heller ikke undgås, at vi kommer til at bidrage til en idé om, at vores liv er en del mere “perfekte” end de egentlig er. Om det er fordi alle tror, at vi vælter os i penge, kun spiser sund og perfekt anrettet mad, aldrig laver fejlkøb (at de fleste bloggere har en Tictail bevidner dog om noget andet 😉 ), altid er glad, har perfekte søde børn, altid ser perfekte ud og aldrig er uvenner med nogen. Vi vil jo alle sammen gerne vise os fra vores gode side, men det kan nogle gange være med til at bidrage til en opfattelse af, at vi er sådan hele tiden. Og det er der jo ingen der er. For hvert smukt selfie der lægges op på instagram, er der kasseret (og taget) 50 andre billeder, hvor man lignede en idiot. Og for hver perfekt avocadomad der bliver stylet, da bliver der spist 100 uperfekte leverpostejsmadder 😉

I dag havde vi den perfekte lørdag planlagt; jeg skulle starte dagen med at få lavet vipper, derefter skulle vi i biografen med Bella, så hjem og pakke færdigt til ferien på mandag, vaske tøj og så ville vi lave god mad til aftensmad, imens vi fik catchet up på X Factor. Når Bella var puttet, så ville jeg løbe en tur. Det lyder godt, ikke? Men sådan er dagen slet ikke gået. Vi var til middag ved gode venner i går og det var SÅ hyggeligt, at jeg havde det pænt dårligt i morges, da mit vækkeur ringede. Jeg kom alt for sent op og måtte derfor bruge 85 kroner på en taxa for at nå min aftale til tiden. To timer på en briks (med cola indenfor rækkevidde) og jeg er efterfølgende meget smukke vipper rigere. Jeg får det dog så skidt på vejen hjem, at jeg tager en 3,5 times lur på sofaen efterfølgende (afbrudt et par gange af, at Bella hoppede på mig… I win “Mom of the year award!”. Eller den pris vandt jeg nok, da vi var tæt på at aflyse juleaften på grund af for mange tømmermænd (læs her). Jeg får det næsten til at lyde som om, at jeg drikker mere end gennemsnittet. Det gør jeg altså ikke!). Biografturen røg sig derfor en tur og er udskudt til efter ferien. Jeg er glad for, at Bella stadig ikke helt husker ting, som vi har lovet hende nogle dage tidligere. Ellers måtte jeg have haft mine tømmermænd i biografen! Desuden har dagen budt på to (!) besøg hos McD og jeg har intet fået lavet i dag. Hverken pakket eller ryddet op. Jeg fandt dog vores pas frem. De første 10 minutter kunne jeg kun finde Bellas og der bredte sig derfor en mild panik. Men så dukkede mit op og efter 30 stive minutter (med kvalme) fandt jeg også Tims. Hurra! På ingen måder en lørdag med perfekt kost, inspirerende leg eller produktive timer, haha. Hvordan har jeres lørdag været?

FORD har netop lanceret en kampagne, som hedder #perfektudenfilter. De vil gerne sætte fokus på, at hverdagen langt fra er så perfekt, som den tit fremstår på de sociale medier (og blogs). Vi har alle rigtig mange “uperfekte” øjeblikke i løbet af en uge og dem vil de rigtig gerne have, at I deler på de sociale medier under hashtagget #perfektudenfilter
Den nye FORD C-MAX er netop designet til at gøre livet lettere i hverdagen. Det er ikke glamourøs, men den er praktisk og nem. Jeg synes at videoen er ret sjov og smart lavet, at hun siger de ting, som vi ønsker tingene skal fremstå som, men billederne viser, hvordan det egentlig hænger sammen. Fx. “Vi er karrieremennesker” mens hun sidder på jobcenteret – jeg har selv været der, haha!

With all the social medie platforms and all the blogs, it’s easy to think that everyone is living the perfect life. It looks like everyone works out every day, eats healthy, have well behaved kids (and well dressed), travel all the time and have plenty of money. But that’s not the truth and we all struggle a bit sometimes. The new FORD C-MAX helps you in a busy week.

bloglovin
   

4 kommentarer

 • Iben

  Min lørdag er gået med en masse vasketøj, indkøb til køleskabet, gåture med hunden og så har manden, sønnen og jeg set film.

  Tak for beskrivelsen af din lørdag. Dejligt at du skriver ærligt om at det ikke altid går som man forventer.
  Godt du fandt jeres pas. God bedring og rigtig god ferie ✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Iben! Ja, det var heldigt med vores pas 😉

   Jeg håber, at resten af din weekend er skøn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er virkelig sket noget med kvaliteten af dine sponsorerede indlæg, de er blevet meget mere spændende og vedkommende, godt arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej dejligt kompliment! Det er også noget, som jeg har tænkt meget over og så er jeg også blevet (endnu) mere kræsen med hvad jeg siger ja til.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting jeg vil lave på Madeira