10 ting jeg vil laver i februar

Update på den første uge af min mad- og træningsplan

Update på den første uge af min mad- og træningsplan

Jeg tænkte, at jeg lige ville komme med en update på den første uge af min træningsplan. I var flere, som gav udtryk for, at jeg gerne måtte lave flere indlæg som disse og samtidig, så holder jeg mig selv lidt i ørene 😉 I kan læse indlægget fra sidste uge med den to ugersplan HER.

Træning
Den første uge er gået rigtig godt! Jeg fik trænet alle de dage, som jeg havde sat mig for. Det endte med en løbetur mandag, to gange løb onsdag (som erstatning for, at jeg ville have været til yoga, men min yogainstruktør er åbenbart i Sydafrika på et retreat) og så var jeg afsted til BODYflow i går, søndag og styrketrænede også lidt inden. BODYflow ved jeg stadig væk ikke helt, hvad jeg synes om. Jeg er meget øm i dag, så det virker helt sikkert, men jeg er vant til at der er tid til at lave de lækre yoga- og pilatesøvelser. Jeg synes, at det er synd at det skal gå så hurtigt. Men jeg tror, at jeg vil prøve det igen. Holdet ligger rigtig godt rent tidsmæssigt, så det passer ind i vores weekend.
I denne uge vil jeg løbe i morgen, til yoga onsdag (instruktøren er tilbage, yay!) og træne i fitness fredag. Så kan jeg vist godt tage på ferie med god samvittighed 😉

Mad
Det er egentlig også gået fint! I weekenden fik jeg vin begge aftener (et enkelt glas per aften), men det er vist min største last i sidste uge – og så går det vist nok 😉 Det kan hurtigt blive meget surt, hvis man er efter sig selv hele tiden og derfor giver jeg mig selv lang line i weekend. Derfor har jeg også fået en halv fastelavnsbolle og spiste fredagsslik til X Factor fredag. Torsdag, da jeg var til CIFF Kids under modeugen, da hapsede jeg også lidt kage i VIP presserummet (hey, gratis kage!). Men den var lille og den var vildt god 😉 Og det skal der være plads til – ellers bliver jeg idiot.
Ellers har jeg været god til at få morgenmad, som både smager og mætter. Få fin frokost (som jeg ellers er dårlig til!) og har spist lowcarb stort set alle aftener. Til morgenmad spiser jeg hver dag noget ala det på billedet her og til frokost elsker jeg avocadomadder, en mad med fisk eller en salat.

Resultat: -1 cm om maven på den første uge.

Ferie i næste uge – og hvad så?
På mandag smutter jeg jo til Madeira med Tim og Bella, og på ferie har man jo en tendens til at spise en del mere usundt end man ellers gør. Og det har jeg også tænkt mig – det er jo ferie! Dog har jeg tænkt mig, at smutte en enkelt gang i fitness, da vi har et på hotellet. Desuden vil jeg spise low carb morgenmad hver dag (vi har morgenmad med i prisen) og så undgå ting som pomfritter og friture (som de jo desværre er ret glade for at servere for turister på feriedestinationer). Men der skal være plads til farverige paraplydrinks, dessert og is. Det er ferie!

Husker I at følge med på snappen hver onsdag? Her tager jeg jer med hele dagen i forhold til træning og hvad jeg spiser. Det gør jeg også på ferien (thank god for et abonnement hvor jeg har fri data i udlandet 😉 ). I finder mig under brugernavnet missjeanett

An update on how the first week of my 2-week food and workout plan (read about it here). It has gone really well. I worked out all the days that I planned and lost 1 cm around my stomac.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil laver i februar