OOTD #405: klar til Budapest og tip om Ganni nederdel på vildt udsalg

Bella 3 år!

Bella 3 år!Reklame:
Min kjole fra Paisie HER og Bellas kjole fra MarMar Copenhagen HER

I dag fylder Bella 3 år og det er en kliché, men derfor siger jeg det alligevel: Hvor går tiden dog bare hurtigt! 3 år?! Someone stop the clock! Vi er i København og her bliver hun fejret sammen med Moster Bina og Onkel Jens (som er henholdvis en pige og en dreng – noget som Bella går meget op i for tiden. Hun har helt styr på det. På nær med en person. Hendes veninde Karla-Marie fra vuggestuen insisterer hun på er en dreng. Og KM er altså en helt almindelig sød pige, så jeg forstår det ikke. Børn er bare sjove!). Vi har brunsviger med fra Odense (det bad min søster mig inderligt om. Der er altså ingen, der laver dem, som vi fynboer gør – sorry!) og Bella har smidt et gækkebrev i mosters postkasse, så måske scorer hun både gaver og påskeæg 😉

Billedet er fra i søndags, da vi holdt fødselsdag for hende derhjemme med en masse af vores venner og deres børn. Jeg hyggede mig så meget, at jeg helt glemte, at vi skulle have taget en masse billeder. Det eneste billede der er af mig og Bella, er dette – og det er ikke ligefrem fantastisk, haha. Jeg har travlt med at synge og Bella er helt hypnotiseret af lysene på lagkagen. Jeg har den her kjole på og Bella denne. Vi havde en fantastisk dag, som efterlod mig bekræftet i, hvor skønne venner vi har. Det sagde jeg også til Tim, da vi trætte stod og fyldte opvaskeren med snaskede kagetallerkner. Vi er heldige! Bella fik også vildt mange gode gaver – det var især Doktor McStuffins (som ligger på Netflix, hvis I ikke kender det) og Frozen, som var dominerende, men gode, gode gaver, som hun har leget med lige siden.

Dagen i dag bliver bare Bellas. Min søster har fri fra arbejde og det har Tim også, så vi skal bare nyde København. I morgen flyver vi til Budapest og vi glæder os!

Today Bella’s turning 3! It’s so weird how time flies. We’re spending the day in Copenhagen with my sister and her bf – and tomorrow we’re flying to Budapest in Hungary. In this picture (which is from Sunday where we celebrated Bella together with our friends and their kids) I’m wearing this Paisie dress and Bella this dress from MarMar.

bloglovin
   

7 kommentarer

 • Mathilde

  Stort tillykke med hende! Jeg håber at I får den bedste dag 🙂

  Hvilke overvejelser gjorde du ifbm. at alligevel skrive Bellas navn på bloggen? Jeg kan huske, at du undlod det i begyndelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Hold da op, du er godt nok blevet stor at se på. Skulle du ikke overveje at spise lidt mindre?..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   LOL en kommentar!!

   Har du det bedre med dig selv nu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Vanessa du burde tag det gamle ordsprog til dig “hvis du intet pænt har at sige, så ti’ stille”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Vanessa er en tåbe. For hold op, hvor du og Bella er et par smukke piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor er du sød, Marie! Og vi er enige om, at Vanessa har problemer med, hvordan man opfører sig ordentligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #405: klar til Budapest og tip om Ganni nederdel på vildt udsalg