Mine erfaringer med eyelash extensions

Bella befaler: marts

Bella befaler: marts
Reklame:
1/ Mini Rodini kjole HER   2/ Wheat denimbukser HER   3/ Up Warsaw legefjernsyn HER

4/ Wheat termojakke HER   5/ Wheat termobukser HER   6/ Frozen Lego slot HER   7/ Pom Pom sko HER

Foråret banker i den grad på i Bellas garderobe og samtidig har hun fødselsdag denne måned, så det bærer hendes befalinger præg af denne måned.

Bella voksede ud af sit termosæt i efteråret, så jeg kommer ikke udenom, at hun skal have et nyt. Jeg troede egentlig, at jeg var i god tid med hensyn til termogear, men der er seriøst allerede udsolgt i flere størrelser rundt omkring. Det skal være fra Wheat, da det bare er så gakket lækkert i forhold til meget andet jeg har prøvet og stadig til gode priser. Der var kun få farver, hvor jeg kunne få både bukser og jakke i str. 98 (hvem køber forskellige størrelser til deres børn? Er jeres børn forskellige størrelser foroven kontra forneden? Bella har altid været samme størrelse), men heldigvis fandt jeg den støvet rosa i begge HER og HER (som var den farve jeg helst ville have). Sættet findes også i blandt andet bordeaux, mørkegrå, armygrøn og flere.
Hun skal også have nye overgangssko og jeg har altid været så glad for Pom Pom til hendes meget slanke fødder. Jeg spottede disse med guld prikker, da jeg var til modeuge i februar og forelskede mig med det samme, så dem tror jeg, at hun skal have. Jeg lurer også på sandal-versionen her. Dino-kjolen fra Mini Rodini ville hun ELSKE, men det kan godt være, at jeg venter til næste måned med den. Hun har nemlig allerede fået denne fine enhjørningsbluse (som hun elsker), som jeg skrev om her.

Og så har hun jo fødselsdag på onsdag! Vi giver hende en Elsa og en Anna (ja, selvfølgelig Frozen) barbie, som hun har ævlet om i en måned, siden hun så dem i Toys R’ Us. De er selvfølgelig af den irriterende slags, som synger “Let it gooooooo”, når man trykker på en knap. Vi kommer til at elske dem (#ironi). Andre gaveideer kunne være det fine Frozen slot fra Lego og så har jeg forelsket mig i legefjernsynet fra Up Warsaw. Det er godt nok fint! Det findes også som et lille cirkus her, som er lige så fint.

Hvad skal jeres unger have her i marts?

In March Bella want a dino dress from Mini Rodini, set from Wheat, play TV from Up Warsaw, new shoes and Frozen Lego.

bloglovin
   

6 kommentarer

 • Sascha

  Min søn er faktisk forskellig str. for oven og forneden. Det er fordi han har en god baby-dunk så han ‘længde størrelse’ passer ikke om maven.
  Jeg køber dog altid samme str. Jeg havde slet ikke overvejet at jeg kunne købe forskelligt 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Bella er en slank pige (det var både mig og Tim også som børn), så det passer altid sammen. Men jeg kunne slet ikke forstå, at børnene kunne have forskellige størrelser, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Min store pige har mega lange stænger, så hun kunne fx uden problemer passe str. 104 i benene, men brugte 98 for oven.

  åh ja, de dukker bliver I glade for. vi har endda to Elsa, så de synger ofte i kanon… det er… ehm… kanon… (punt intended, tøhø)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahahahah jeg elsker det sidste, du skriver! Elsa var udsolgt i synge-version (det var vel nok ærgerligt ;)), så hun får Elsa i hendes forårskjole i stedet. Og en Rapunzel barbie, som hun var helt syg med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Hvordan holder termotøjet fra wheat? Synes tit termotøj bliver fnullert (inde i), men har så også kun haft det billige. Har lige gramset på det og det er virkelig lækkert. Men lidt dyrt -man kan jo få et helt sæt for den pris jakke koster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej slet ikke og det er virkelig lækkert. Vi har før haft et fra Kvicklys eget mærke (tror det hedder noget med Mikkel-og-et-eller-andet), som var ok, men som virkelig blev grimt med tiden og virkede også som om det mistede “tykkelse” i stoffet, for hver gang det blev vasket. Det her er bare end højere kvalitet – og det er det værd, synes jeg.

   Omvendt holder det jo nok i hvert fald et år. Bella kommer til at kunne passe det hun har nu både nu her og hele efteråret. Og så synes jeg ikke at prisen er slem overhovedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine erfaringer med eyelash extensions