Brok og sygdom

Bellas fødselsdagskjole og om at købe dyrt tøj til børn

Bellas fødselsdagskjole og om at købe dyrt tøj til børnReklame:
Kjole fra MarMar CPH HER

Om et par uger holder vi Bellas 3 års fødselsdag, og selvom jeg lige nu kunne dvæle omkring, hvor stor hun er blevet (!!), så skal fokus lige nu være, hvad hun skal have på den dag. Jeg købte denne kjole fra MarMar til hende lige inden vi tog på ferie og den blev også flittigt brugt dernede, som I kan se her. Det er en lidt dyrere kjole end de fleste andre hun har i skabet, så det er ikke hver måned jeg køber en kjole til +500 kroner til hende. Men lige denne faldt jeg bare for (jeg er også ret vild med den i lyserød her) og da den kunne være hendes fødselsdagskjole, så syntes jeg godt, at jeg kunne forsvare det. Prisen og kvaliteten hænger så også sammen – det kan man tydeligt mærke! Jeg køber også dyrere ting til hende nu, hvor tøjet holder cirka et halvt års tid end dengang, hvor hun sprang op i en ny størrelse med få måneders mellemrum. Det dyreste Bella har haft, var en kjole til 700 kr og ellers har hun flere ting fra Stella McCartney, men som jeg har fundet på udsalg til en tredjedel af prisen (hvor nyprisen har ligget omkring 800-1000 kroner).
Hvordan har I det med dyrt tøj til børn? Hvor går jeres grænse?

På hendes fødselsdag bliver det nok næppe 20 grader, som vi havde her på billedet, og derfor bliver den nok stylet med grå strømpebukser og en cardigan.  Den er lidt lille i størrelsen. Bella er en 92/98 lige nu og denne er en str. 3 år (98), som virkelig ikke skulle have været mindre, hvis den også skal kunne bruges til sommer – og det var lidt planen 😉
Kjolen kan købes HER

Jeg er i øvrigt endelig i bedring! Jeg tror faktisk, at jeg er feberfri! Jeg kunne ellers ikke sove i nat og vendte og drejede mig til kl. 04 (hvorefter jeg blev vækket hver time, da Bella havde det virkelig skidt). Tim lød mig sove længe i dag og jeg vågnede derfor kl. 12.50 (!!). Helt forvirreret over tidspunktet, men jeg må jo have haft brug for det. Og så til gengæld også mere rask end jeg har været i en uge. Bella har det omvendt værre. Hun blev syg onsdag aften og virkede ellers i bedring fredag, men blev syg igen. Lige nu holder vi øje, fordi det kan godt være, at vi må en tur til lægen senere, hvis hun bliver lige så dårlig som i nat igen.
God bedring til alle jer, som ligger også – jeg kunne fornemme på jer, at I også er ret ramt!

Bellas fødselsdagskjole og om at købe dyrt tøj til børn

I bought this MarMar dress for Bella just before we went to Madeira and now I’m planning on her wearing it for her birthday in a few weeks. It’s so pretty! It’s available here. How do you feel about buying more expensive clothes for your kids?

bloglovin

11 kommentarer

 • Jeg tror jeg er helt modsat dig på det her…. jeg giver gerne formuer for mine ungers tøj, men ikke for mit eget… altså et par bukser til min store dreng koster gerne 7-800,- det ville jeg aldrig give for et par bukser til mig selv…

  Min datters nyeste par sneaks kostede 1700,- ville jeg aldrig give for et par til mig selv..

  Min yngste søns basis bluser koster 300,- stykket… ville jeg heller aldrig give for en basis til mig selv….;)

  Forskellen er måske for mig, at jeg slider mit tøj op, det gør mine børn ikke, derfor kan jeg ofte få det halve ind ved videresalg af deres tøj….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe ja det er meget modsat 😉 Jeg køber gerne dyre ting til mig selv, men til Bella overvejer jeg længere om jeg virkelig ikke kan finde noget lige så fint, men billigere. For mig handler det netop om, at hun vokser så hurtigt ud af det og at det også risikere at blive ødelagt i leg.

   Desuden synes jeg, at jeg som voksen kan mærke forskel i pasformen i tøjet til mig selv, når jeg giver mere for det, hvor jeg ikke synes der er den store forskel i lige præcis pasform til små børn. Der handler det mere om kvaliteten af materialerne og om design mm.

   Og lige præcis det med videresalg er også omvendt for mig: jeg har stor udskiftning i min garderobe pga bloggen (fordi jeg oftere køber nyt for at kunne vise nye ting) og derfor slider jeg sjældent noget op med mindre det bliver en storfavorit. Jeg bliver træt af det før det er slidt. Omvendt med Bella synes jeg faktisk, at hver gang hun springer størrelse, så er der mindre og mindre jeg har lyst til at sælge, fordi jeg ikke synes det stadig er pænt nok.

   Så det giver nok ret god mening, at vi bruger vores penge modsat her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie ASM

  Jeg har meget den holdning, at så længe folk reelt har råd til det, så skal man bruge sine penge som man vil.
  Når jeg siger “reelt råd”, mener jeg, at hvis man giver sine børn lidt mere shitty mad, kan være mindre sammen med dem (fordi man tager mange ekstra vagter for at få råd) eller der aldrig er råd til oplevelser, fordi dyrt tøj er det vigtigste, SÅ synes jeg, det er lidt forkasteligt, fordi min faglige og personlige holdning er, at ordentlig mad, rigeligt med familiesamvær og gode oplevelser af og til er vigtigere end dyrt tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er vi helt enige i – jeg vil fx også først købe økologisk mad end jeg køber dyre kjoler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie E

  Jeg køber gerne mærketøj til min søn brugt eller på udsalg 🙂 han vokser simpelthen så langsomt (har brugt str. 80/86 i 8 mdr nu) og slider sit tøj op. Ville ikke give 200/300 kr for en ny trøje til ham på nuværende tidspunkt, så hellere vente til det kommer på udsalg 🙂 Han er jo ligeglad med om det er sidste sæson 😀 Har også lavet nogle gode køb brugt på Marmar 🙂
  Men er helt enig med dig i at kvaliteten er det vigtigste! Og tror også at hvis vi havde haft mere luft i vores økonomi (studerende og arbejdsløs) ville jeg nok også være mere villig til at købe mine yndlingsmærker til ham, til fuld pris 😉
  Sko/støvler til ham går jeg tilgengæld ikke på kompromis med og køber kvalitetssko/støvler til ham til fuld pris
  God søndag og god bedring, herhjemme har vi også syg søn 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg køber forholdvist dyrt tøj til mine drenge (Marmar, Popupshop, Poppy Rose, Gro og den dur), men jeg køber sjældent til fuld pris – heldigvis er de jo ligeglade med om det er 2015 eller 2016 😉

  Men de har også Bilka-tøj og lignende i skabet. Det er desværre bare sjældent at de lidt billigere mærker falder i min smag

  Men noget jeg ikke går på kompromis med, er deres fodtøj. Jeg køber til fuld pris og det betyder ofte 2*800 kr Angulus sko/støvler/sandaler pr. sæson til hvert barn.
  Det er en rimelig stor post i budgettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er det fede med børnetøj – det gør ikke så meget, hvilken sæson det er fra 😉

   Vi går heller ikke på kompromis med sko. De skal sidde helt perfekt på hendes slanke fusser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg synes det er fint at man bruger lidt penge på tøj til sit barn. Ikke at det er strengt nødvendigt, men jeg kan ikke se der er noget galt i det. Da jeg var barn holdte mine forældre på, at det var lige gyldigt hvad børn har på, og de ville ikke bruge nogen penge på tøj til os børn. Det resulterede i et skab fyldt med min kusines gamle tøj. Jeg synes det er bedst at børn har noget tøj, som forældrene har valgt fordi det ville passe til lige præcist til barnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Når jeg indimellem køber dyrt til mine unger, er det altid for min skyld, aldrig for deres. De vil lige så gerne have billige bukser, bluser og kjoler som det dyre. Derfor er jeg faktisk holdt op. Men jeg elsker at kigge og lade mig inspirere. Eneste undtagelse er jakker til den ældste, der går i skole. Her køber jeg kvalitet, men i store størrelser, så det holder i to år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har ikke selv børn (endnu), så det er ikke helt en diskussion jeg kan forholde mig til. Men jeg ville lige komplimentere hvor sød og dejlig Bella ser ud på de her billeder 🙂 Og hvor er hun altså blevet stor efterhånden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh tusind tak Emma! Ja, hun er blevet SÅ stor. Pludselig en stor lille pige og slet ikke en baby mere!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brok og sygdom