Hanging flowerpots

Boligen har fået en opdatering med plakater fra Desenio

Boligen har fået en opdatering med plakater fra Desenio

Indlægget er sponsoreret af Desenio

Plakater er simpelthen noget af de nemmeste (og forholdsvis billige) måder at give hjemmet et ansigtsløft på. Min stue, Bellas værelse, køkkenet og gæsteværelset har nu fået lidt nyt at kigge på. I køkkenet har jeg længe gerne ville rydde lidt ud på bordet. Jeg synes, at vi har alt for mange køkkenmaskiner stående fremme og samtidig tomme køkkenskabe. Derfor har jeg nu gemt et par maskiner væk og så har jeg omdannet et lille hjørne til “kaffehjørne”. Det tog to minutter, nogle kopper, en plante, kaffemaskinen og en rigtig fin (og enkel) plakat, som forklarer lidt om forskellen på de forskellige typer af kaffe.

Kaffe plakat fra Desenio. De har også mange andre fine køkkenplakater med blandt andre krydderurter, cocktails guide og bøfudskæringer.

Boligen har fået en opdatering med plakater fra Desenio

Bellas værelse har også fået lidt nyt. Hun har faktisk længe manglet lidt på væggene, så jeg gik hurtigt ombord i deres fine børneplakater. Jeg faldt ret hurtigt for det fine verdenskort, hvor man har, i stedet for navne på landene, placeret de forskellige dyreracer på kontinenterne. F.eks. løver og giraffer i Afrika, kænguruer i Australien og pandabjørne i Asien. Bella fik selv lov til at vælge den flyvende elefant med de lyserøde balloner og den passer heldigvis perfekt til den lyserøde farve, som hun har på væggen. Bella brugte i går i øvrigt mere end en halv time på, at studere verdenskortet og var meget optaget af alle dyrene. Det kort bliver genialt senere, når hun rigtigt forstår lande, kloden mm.

World map animals plakat og flyvende elefant plakat

Boligen har fået en opdatering med plakater fra Desenio

Grøn er en af de helt store trends, når det kommer til boligindretning for tiden. Det gælder både grønne planter, plakater med botanik og selve farven grøn gør også sit indtog nu. Jeg måtte eje plakaten til venstre, men har endnu ikke besluttet, hvor den skal bo. Lige nu står den i min hvide stigreol i stuen, men den kunne også være fin hængende på badeværelset! Desenio har ret mange fine botanik plakater. Jeg kan ret godt lidt dem her i collagen.

Green fern plakat og flere botaniske plakater her

Boligen har fået en opdatering med plakater fra Desenio

Vores gæsteværelse i kælderen mangler stadig lidt hygge og ting på væggene. Jeg fandt denne lille sjove plakat, som jeg har købt i en rigtig lille størrelse, så den kan stå på et natbord. Vores gæster spørger tit om wifi-koden (min søster og hendes forlovede arbejder tit lidt, når de er på besøg i weekenderne) og det er sådan en åndsvag 15 karakter lang fætter, som en maskine har lavet for os. Derfor kan vi aldrig huske den uden ad. Det ville både være nemt og praktisk at have den stående her i ramme. Og så synes jeg, at den tilføjer lidt hotel-feel på værelset 😉
Wifi password plakat

Desenio har så mange fine plakater og jeg kunne nemt have fundet 10 mere, som gerne måtte hænge her hjemme hos mig. Desenio har i øvrigt også alle de rammer man skal bruge – alle rammerne her er også derfra og passer perfekt til plakaterne. Så det hele kan nemt købes sammen.
Skifter I også ud i jeres billeder derhjemme for at opdatere lidt?

I’ve given my house an update with a round of new posters in several rooms. I’ve made a coffee corner, Bella has gotten a flying elefant and a world map with animals and I added a cute small poster with room for the wifi password in our guest room. I’ve found all the posters at Desenio.

bloglovin

3 kommentarer

 • Christina

  Hej Jeanett. Har du evt. fået lov at dele en rabatkode ud? Jeg har nemlig 15 plakater liggende i deres indkøbskurv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, den med WiFi-koden er virkelig fint! Det kunne mange Airbnb-steder godt lære af 😉 Hader når man skal hen på routeren og aflæse en megalang kode med en blanding af store og små bogstav, tal og tegn.
  Verdenskortet er godt nok også fint! Hvis vi bare havde et hjem, kunne jeg godt finde på at bestille det til mig selv 😉 Det minder mig om et større verdenskort jeg fik i julegave da jeg var barn, men jeg tror desværre det er gået tabt i en flytning :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har stået på gulvet og ventet på at blive hængt op i flere måneder. Jeg købte dem sammen med alle disse plakater, så det er længe siden! Nu mangler jeg bare lige at male skodden ved siden af en gang mere med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hanging flowerpots