Boligen har fået en opdatering med plakater fra Desenio

Brok og sygdom

Brok og sygdom

Helt seriøst – jeg er stadig syg!! Godt nok er jeg ikke “døden nær”, som jeg var søndag-tirsdag, men jeg har stadig småfeber (som bliver til fullblown feber om aftenen), jeg hoster helt vildt (det er dog også blevet marginalt bedre), sat til i snot, tung i hovedet og er bare træt hele tiden. Jeg har måtte aflyse 7 aftaler i løbet af ugen. Blandt andet vinsmagningsevent i Kbh i torsdags og middag med gode venner i går. Jeg havde især virkelig glædet mig til det sidste. Æv.

Min inbox eksploderer snart (pt 49 ubesvarede mails) og her bloggen er der mere end 120 kommentarer, som ikke er blevet udgivet endnu. Man kan hurtigt se, når man bare ikke når det samme, som man plejer i rask tilstand. Lad mig slet ikke komme i gang med tilstanden på vores køkken (det plejer at være mig, som ordner det hver aften inden jeg går i seng) og lad os heller ikke tale om bjergene (!) af vasketøj. Meget “heldigt” at Bella også har været syg siden onsdag aften, da hun ellers kun havde haft nattøj at få på i børnehave. Jeg prøvede at sætte en vask over torsdag, men med det resultat, at jeg bagefter lå på sofaen og hev efter vejret, som om jeg havde løbet en marathon. Og jeg havde bare gået op og ned af kældertrappen. Jeg sender Tim derned senere i dag (det ved han bare ikke endnu haha ;)).

Weekenden skal helst bare bruges på at blive rigtig rask, så jeg er klar til næste uge. Jeg gider ikke mere sygdom nu. Jeg kan se på de sociale medier, at vi langt fra er de eneste, som ligger lige nu. Der er nærmest epidemi, skrev de i Fyens Stiftstidende den anden dag. Børnehaven meldte også om mange børn nede. Og jeg har så hevet to veninder ned også. Sorry!

Billeder er klart fra i dag (#ironi). Eller også er det fra Madeira og udsigten lige udenfor vores hotel 😉 Kjolen er fra ASOS her og skoene fra Soludos her.

God lørdag – håber den er lidt federe end min 😉

I can’t believe it – I’m still sick with the flu! It has been 5 days now and I’m so sick of it (no pun intended 😉 ). Bella is also sick now, poor girl. The picture is from Madeira and the dress ffrom ASOS here and the shoes from Soludos here.

bloglovin

9 kommentarer

 • Heidi

  Lyder ikke godt med feber og hiven efter vejret, særligt sidstnævnte lyder som grund til et lægetjek.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er ret sikker på at det bare er influenza. Tim havde det på nøjagtig samme måde for 14 dage siden. Jeg synes ikke, at man skal rende til læge hele tiden, hvis man bare har influenza.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det lyder virkelig træls! God bedring til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ej, vi har været igennem præcist det samme herhjemme, og det er så hårdt. Og jeg er endda højgravid – og har en datter på samme alder som Bella. Shit – håber du snart kommer dig helt. Men ja, måske skal der lidt penicillin til at slå det ned. Især når du har haft feber så længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh I stakler! Det må have været drøjt! Godt I er igennem 🙂 Jeg ser lige weekenden an. Jeg er nemlig ikke fan af, at man løber til lægen og får penicillin for et godt ord. Vi har sådan et kæmpe overforbrug af det i den vestlige verden og vi ender med at gøre alt resident overfor antibiotika, hvis vi fortsætter i samme dur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris b

  Ih hvor kan jeg godt kende det! Jeg blev ramt i lørdags (sidste uge) og havde faktisk 3 eksaminer i ugen efter, to af dem måtte jeg simpelthen udskyde fordi jeg var bare RAMT. Jeg er ellers ikke normalt sådan ‘rigtig’ syg med feber og det hele, men jeg følte virkelig at jeg var døden nær, så meget at jeg endda slæbte mig selv til lægen fordi jeg tænkte “Det kan da umuligt bare være influenza, jeg MÅ da være ved at dø, eller i det mindste have lungebetændelse.” Men nej. Det havde bare set lidt bedre ud på min lægeerklæring. Haha.
  God bedring, jeg kæmper forsat med min influenza, forhåbentligt er Danmark snart rask igen :p

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Malene

  Øv, så der èr noget i omløb. Jeg begyndte nemlig at få det lidt skidt i går og det er blevet værre i dag, og synes det var mærkeligt, da jeg slet ikke havde hørt om andre var syge (og jeg er kun syg, når alle andre også er det, haha).
  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh nej, jeg håber ikke for dig, at du ryger ned lige så længe som mig! Der er i den grad noget i omløb. Lokalavisen kaldte det netop en epidemi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligen har fået en opdatering med plakater fra Desenio