Oscars 2016 - Bedst klædte

Hanging flowerpots

Hanging flowerpots
Reklame:
1/ Bloomingville HER   2/ Ferm Living HER   3/ Nordal HER
4/ Bloomingville HER   5/ Bloomingville HER

Jeg er ved at rykke rundt på lidt lamper og billeder herhjemme, og i den forbindelse, er jeg blevet lidt vild med ideen om en hængende blomst. Den ville skulle hænge i et hjørne, sammen med en lampe. Derfor er jeg nu gået på jagt efter der perfekte hængende planteskjuler. Selve lampen er grøn (I kan se den i indlægget her – på billede nr. 2), så det skal passe til den. Jeg kan mærke, at jeg måske snart er ved at blive lidt træt af bronze/roseguld, når det kommer til indretning, så derfor tror jeg, at jeg går udenom nr. 1. Den findes dog også i messing (nr. 5). Jeg ved faktisk slet ikke hvilken en, som jeg bedst kan lide (udover at det ikke skal være nr. 1). Den skal helst ikke larme for meget, da jeg helst vil have, at man “ser” lampen og blomst først. Har I set nogle fine?

Jeg har forresten opdateret min Tictail med nyt lige HER. Kig forbi!

I’ve fallen in love with the idea of a hanging flower pot somewhere in my home. I just can’t figure out which on to choose?

bloglovin
   

4 kommentarer

 • Laura Munk

  ELSKER hængepotter! Har selv en billig en fra Søstrene Grene, købt før jul (Lidt heldig har man vel lov til at være 😉 ). Ellers har Anne Black nogle vildt fine i hvid/lyse toner i porcelæn med lædersnore. De er to die for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg har dem fra Anne Black. Helt fine og neutrale og passer ind i en enkelt indretning. Og er tidsløs. Den kan du jo finde i magasin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Anne Black som nævnt!! De er SÅ fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscars 2016 - Bedst klædte