Bellas fødselsdagskjole og om at købe dyrt tøj til børn

Marts shopping cravings

Marts shopping cravingsReklame:
1/ ASOS hårklip HER   2/ Topshop bluse HER   3/ Ganni sweatshirt HER

4/ Leowulff taske HER og HER   5/ Vinylux neglelak HER   6/ Libertine-Libertine kjole HER

Jeg har længe gerne ville lave mig en “shoppingliste” hver måned for at skabe overblik over cravings og måske minimere fejlkøb. Det er egentlig ikke fordi, at jeg laver så mange deciderede fejlkøb, men det hænder da! Nej, det handler mere om, at jeg er dårlig til at planlægge hvad jeg mangler og hvilke ting jeg egentlig helst vil have – og så når jeg at købe noget spontant for månedens shoppebudget i stedet. Derfor vil jeg nu prøve at lave en liste hver måned, hvor jeg får overblik over, hvad jeg egentlig går og ønsker mig mest. Det er langt fra det hele jeg får købt, men så kan det måske også give inspiration til jer!

 1. Den fineste hårklemme fra ASOS (HER). Den koster ingenting og ville give lidt ekstra til helt almindelige hverdagsfrisure. Jeg har faktisk lige klikket den hjem 😉 Kan findes HER
 2. Blusen fra Topshop er så pæn og ville også være god til hverdag. Både til et par jeans, et par shorts eller en nederdel. Ser den også nemt dresses både op til en middag og ned til hverdag. Den kan købes HER.
 3. Hypet sweatshirt fra Ganni – ja, jeg er også faldet for det fine bananprint ligesom alle andre. Den skriger på forår! Der kommer også en t-shirt og jeg er lidt i tvivl, om jeg vil få brugt den mere? Anyway, så kan sweatshirten købes HER
 4. Åh Leowulff. En never ending crush! Lige nu er jeg ret vild med denne babyblå sag, som ville være perfekt til forår og sommer. Den skriger jo om at komme hjem til mig at bo. Det kan I godt høre, ikke? 😉 Den kan købes HER og HER.
 5. Jeg har længe været træt af almindelige neglelak, da jeg synes det skaller alt for hurtigt af kontra hvor længe det tager at lægge den pænt. It’s not worth it. Derfor har jeg nogle måneder nu fået lavet shellac, hvilket jeg er blevet ret afhænging af. Men det koster alligevel også en del at få lavet hele tiden og derfor lure jeg lige nu på at teste Cnd’s (dem som står bag den originale shellac) Vinylux neglelak, som skulle være meget mere hårdfør og holde i en uge. Er der nogle af jer, som har prøvet Vinylux? Jeg er ret vild med denne farve og ellers er der et ret fint udvalg HER.
 6. Min liste bærer virkelig præg af, at jeg sukker efter forår, bare ben og lette kjoler. Jeg har luret på kjolen her et par uger og ville elske at hoppe i den, en trenchcoat ala den her og med Leowulff-tasken over skulderen. Jeg kender ikke brandet selv – ved I hvordan den er i størrelsen? Kan købes HER.

Jeg har faktisk helt glemt en ting på listen, nemlig denne kjole fra Ganni, som jeg har luret på de sidste to måneder. Jeg tror, at den skal købes denne måned. Jeg hopper også på neglelakken, men skal derudover lige have planlagt, hvad der ellers skal her hjem.

Hvad planlægger I at købe her i marts?

I’m gonna try to plan my buys more from now on so I don’t buy too many things. In March I would love to add these to my waredrobe; hairclip from ASOS, blouse from Topshop, sweatshirt from Ganni, bag from Leowulff, Vinylux nail polish and dress from Libertine-Libertine. And also this dress from Ganni. What do you wanna get in March?

bloglovin

15 kommentarer

 • Anne

  Nu ved jeg ikke hvor hurtigt dine negle vokser, men bliver det ikke ret hurtigt grimt med shellac? Når jeg har almindelig neglelak på, som holder ca en uges tid, så kan jeg i hvert fald se “udgroningerne”. Det må være meget tydeligt, når man bruger en lak som holder flere uger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har lige nu noget på, hvor det har siddet i 3 uger – og jo, der er ej udgroning nu. Men ikke efter en uge – i hvert fald ikke noget jeg personligt tænker over.
   Det handler nok også om hvad man er til. Personligt bliver jeg langt mere irriteret over at have og se på neglelak der er ødelagt ude i spidserne end en udgroning. Meget, meget mere.
   Jeg elsker shellac!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sweatshirt fra Ganni er virkelig så fin, og skriger på forår.. Den måtte virkelig også gerne flytte ind i mit klædeskab 🙂

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Me too! Men kan simpelthen ikke finde ud af, om jeg vil få brugt den i t-shirt form mere. Hvad ville du få brugt mest?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellinor

  Jeg har lige bestilt lidt blandet fra Luxplus.dk, blandt andet en serum til brynene fra M2 der bare skulle være the bomb, hvis man skal have dem til at vokse.. Og til 699.- i stedet for 1040.- som alle andre steder, det er virkelig en fed side!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Libertine-Libertine er meget true to size 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Fedt, tak! Hvordan er kvaliteten? Jeg kender dem slet ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Due

  Vinelux holder ikke mere end almindelig neglelak på mig – ofte bliver den faktisk hurtigere grimmere end mine essie. Jeg synes IKKE de er pengene værd.. I stedet synes jeg at det virker med en god basecoat og så sece vie ovenpå (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har bare slet ikke tålmodigheden til topcoats, basecoats osv. Jeg har forsøgt få gange og har måtte give op i raseri over den tid det pludselig taget at lægge negle, som er pæne 2-3 dage. Nok også derfor jeg er så vild med shellac 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Men lige mht prisen – de kostet da stort set det samme som Essie? Mener Essie koster 99 kr i Magasin og Vinbylux koster 125 kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil virkelig gerne have Libertine kjolen – den er så fin 🙂 Og så har jeg også set mig lun på den her http://www.ganni.com/da/shop/kjoler/jones-crepe-dress/F1186.html?dwvar_F1186_color=Blue%20Carnation%20Flower 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det print fra Ganni er også så pænt! Jeg har også kigget på andre ting i det samme 😉 Kjolen er dog ikke god til min krop (de har lavet snittet før); for høj og for brede hofter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det er virkeligt sjovt med sådan en liste. Jeg havde faktisk tænkt på om du nogensinde manglede bluser, for det ligner at du 9 ud af 10 gange køber kjoler. Ikke at der er noget galt i det, jeg ville give en arm for din garderobe. 🙂 Jeg tænkte på om du ville lave en top 10 over dine nuværende favoritter, eller mest brugte kjoler. En slags indblik i din garderobe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg forstå virkelig hypen omkring blusen fra Ganni, det jo bare en banan. Haha 😉 men hver sin smag. Til gengæld er jeg vild (!) med blusen fra Topshop, så pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe jeg kan godt se hvad du mener – jeg synes bare den er pæn! Nogle gange fungerer simpelt bare godt 😉
   Ja, den fra Topshop er fin, ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas fødselsdagskjole og om at købe dyrt tøj til børn