Min nyeste ASOS ordre – og nu er der endelig fri retur hos ASOS!

Min nyeste ASOS ordre - og nu er der endelig fri retur hos ASOS! Reklame:
1/ Paisie kjole HER   2/ River Island skjorte HER   3/ Missguided buksedragt HER

4/ ASOS shorts HER   5/ Reclaimed Vintage bluse HER   6/ Pimkie jakke HER

Jeg gider simpelthen ikke købe mere tøj, som lugter af vinter. Vinter, jeg slår op og jeg er nu i et forhold Forår! Min seneste ordre hos ASOS lugter også lidt af forår, ikke? Shortsne vil jeg bruge med strømpebukser indtil det er varmt nok til bare ben. Jeg planlægger faktisk at bruge både shorts, den stribet bluse og jakken fra Pimkie sammen. Og jeg kan også sagtens bruges skjorten sammen med shortsne. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har bestilt en ordre, hvor så mange ting kan bruges sammen. Det er meget fedt!
Buskedragten vil jeg primært bruge til hverdag, men med en god bh, høje sko og røde læber, så er den nemt også klar til fest. Kjolen kunne jeg bare ikke stå for – farven er for lækker!

Har I også “slået op” med vintertøjet i forhold til ikke at købe mere nu?
Vidste I i øvrigt, at ASOS har fået gratis retur fra DK? Så nu slipper vi for den der høje returporto. Det er virkelig sweet.

I’m breaking up with Winter and now seeing Spring! I don’t wanna buy anymore knits and warm clothes – and that shows in my latest order from ASOS! I can’t wait to wear the shorts, striped blouse and the jacket together!

Skriv en kommentar

 1. Jeg har slået hånden af både vinter-, forårs- og sommertøjet, da vi herhjemme har indgået en stram aftale om at skrabe penge sammen, til endnu et roadtrip i USA til sommer. Men når (og ikke hvis 🙈) jeg falder i, går jeg benhårdt efter den labre sommer :)

 2. Hvor er det fedt med gratis retur – jeg jubler indeni lige nu :) Den mega høje returporto afholder mig meget ofte fra at handle på ASOS, men nu skal jeg da igang igen 😉

  Håber I har haft en dejlig fødselsdag for Bella. Tillykke med hende :)

 3. TAK for at skrive at ASOS har fået gratis retur!! Har simpelthen ikke købt tøj fra asos i over et halvt år, efter jeg måtte bruge langt over 300 kr på at returnere tøj der slet ikke lignede det på billederne.. Nu tør jeg godt handle hos dem igen.

 4. HURRA! Gratis returporto er the shit! Og meget bedre end den der køb-porto-og-udprint-label-ting de har haft kørende på det sidste. Jeg holdt nærmest op med at handle hos dem, for jeg ejer ikke en printer, og hvordan filan får man så fat i det der label?!

 5. Hurra for fri retur! Jeg har skrevet det til dem i ALLE surverys de har sendt mig! ENDELIG! 😀 (selvom det kan gå hen og blive dyrt alligevel 😉 ..)

 6. Ahh dejligt! Ved du tilfældigvis om gratis retur også gælder varer, som er leveret for cirka en uge siden?
  Eller er det stadig den standard betal porto og udprint metode? :)

  • Jeg ved det ikke, men jeg tror først at det gælder for nye ordre. Jeg modtog nemlig også i sidste uge og det ligner den gamle metode der. Men prøv evt at skrive til dem – de svarer forholdvist hurtigt.

Skriv kommentar