Søndag med børnefødselsdag

Min nyeste ASOS ordre – og nu er der endelig fri retur hos ASOS!

Min nyeste ASOS ordre - og nu er der endelig fri retur hos ASOS! Reklame:
1/ Paisie kjole HER   2/ River Island skjorte HER   3/ Missguided buksedragt HER

4/ ASOS shorts HER   5/ Reclaimed Vintage bluse HER   6/ Pimkie jakke HER

Jeg gider simpelthen ikke købe mere tøj, som lugter af vinter. Vinter, jeg slår op og jeg er nu i et forhold Forår! Min seneste ordre hos ASOS lugter også lidt af forår, ikke? Shortsne vil jeg bruge med strømpebukser indtil det er varmt nok til bare ben. Jeg planlægger faktisk at bruge både shorts, den stribet bluse og jakken fra Pimkie sammen. Og jeg kan også sagtens bruges skjorten sammen med shortsne. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har bestilt en ordre, hvor så mange ting kan bruges sammen. Det er meget fedt!
Buskedragten vil jeg primært bruge til hverdag, men med en god bh, høje sko og røde læber, så er den nemt også klar til fest. Kjolen kunne jeg bare ikke stå for – farven er for lækker!

Har I også “slået op” med vintertøjet i forhold til ikke at købe mere nu?
Vidste I i øvrigt, at ASOS har fået gratis retur fra DK? Så nu slipper vi for den der høje returporto. Det er virkelig sweet.

I’m breaking up with Winter and now seeing Spring! I don’t wanna buy anymore knits and warm clothes – and that shows in my latest order from ASOS! I can’t wait to wear the shorts, striped blouse and the jacket together!

bloglovin
   

18 kommentarer

 • Jeg har slået hånden af både vinter-, forårs- og sommertøjet, da vi herhjemme har indgået en stram aftale om at skrabe penge sammen, til endnu et roadtrip i USA til sommer. Men når (og ikke hvis 🙈) jeg falder i, går jeg benhårdt efter den labre sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Men den tur til USA lyder godt nok også nice! Det er bedre end de meste tøj 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvor er det fedt med gratis retur – jeg jubler indeni lige nu 🙂 Den mega høje returporto afholder mig meget ofte fra at handle på ASOS, men nu skal jeg da igang igen 😉

  Håber I har haft en dejlig fødselsdag for Bella. Tillykke med hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak, det har været en fantastisk dag!
   Og ja, ikke? Det er mega godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  TAK for at skrive at ASOS har fået gratis retur!! Har simpelthen ikke købt tøj fra asos i over et halvt år, efter jeg måtte bruge langt over 300 kr på at returnere tøj der slet ikke lignede det på billederne.. Nu tør jeg godt handle hos dem igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var så lidt – ved at mange af jer elsker ASOS, så tænkte at det var en nyhed I kunne bruge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HURRA! Gratis returporto er the shit! Og meget bedre end den der køb-porto-og-udprint-label-ting de har haft kørende på det sidste. Jeg holdt nærmest op med at handle hos dem, for jeg ejer ikke en printer, og hvordan filan får man så fat i det der label?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Aner det ikke! Jeg ejer heller ikke en printer! Jeg kender ingen som gør – alle printer på deres arbejde (og sådan et rigtigt et har jeg ikke haha)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeg har netop reurneret og skulle da selv printe label?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tror, at det gælder for nye ordrer fra den weekend vi lige har været i 🙂 Jeg bestiltet nemlig i sidste uge og modtog i fredags – og der var heller ikke noget med. Men havde du fri retur på den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Fik levering i sidste uge og det var med fri retur, ja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Men du skulle printe label?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hurra for fri retur! Jeg har skrevet det til dem i ALLE surverys de har sendt mig! ENDELIG! 😀 (selvom det kan gå hen og blive dyrt alligevel 😉 ..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Ahh dejligt! Ved du tilfældigvis om gratis retur også gælder varer, som er leveret for cirka en uge siden?
  Eller er det stadig den standard betal porto og udprint metode? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg ved det ikke, men jeg tror først at det gælder for nye ordre. Jeg modtog nemlig også i sidste uge og det ligner den gamle metode der. Men prøv evt at skrive til dem – de svarer forholdvist hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  http://m.asos.com/customer-service/customer-care/help/?help=/app/answers/detail_m/a_id/3776/p/90

  Står her, man skal dog printe pakkelabel for gratis retur, men med 28 dages retur så burde det være muligt at finde et sted. 🙂 biblioteket plejer at ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Men irriterende at de ikke bare kan sende sådan en med som sådan på alle ordre – ligesom fx Boozt gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag med børnefødselsdag