OODT #403: om søde bloggerkollegaer og fantastisk hårspænde

OODT #403: om søde bloggerkollegaer og fantastisk hårspændeOODT #403: om søde bloggerkollegaer og fantastisk hårspændeOODT #403: om søde bloggerkollegaer og fantastisk hårspændeReklame:
ASOS dress (HERE) – ASOS hairclip (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Maria Black bracelet – Vagabond shoes (HERE and HERE)

Uh hvad er det – nr. 2 outfit med sneakers? De vokser helt vildt på mig og jeg tror, at jeg bliver nødt til at eje et par lyse her i løbet af foråret 😉 Faktisk har jeg lige opdaget, at de sko jeg har fra Vagabond også fås i blandt andet hvid og koral her. Pænt fristende!
Jeg har lige to outfits mere fra ferien på Madeira, men jeg vil lige vise jer et nyere et fra sidste uge istedet (så kommer de andre snart). Jeg har før nævnt Odensebloggers for jer og at en af grundene til, at jeg har startet projektet, er blandt andet for at få skabt noget netværk blandt bloggerne her i byen. Vi er en del flere end man skulle tro og også rigtig mange virkeligt dygtige. Jeg er begyndt at mødes med nogle af dem, for at tage outfitbilleder – så I slipper for ikke kun at se på min vej, som kulisse 😉 I sidste uge mødtes jeg med sødeste Jeanette (kig forbi hendes blog – hun er altså god!), hvor vi gik ned til havnen her i Odense og skød lidt billeder. Vi bor begge i Skibhuskvarteret, så vi kunne nemt gå derned sammen. I kan se de billeder jeg tog af hende her.

Kjolen er fra ASOS (HER) og hårspændet var på min shoppeliste for denne måned (I kan se listen her). Jeg er helt vild med det og har brugt det nonstop siden det ankom. I kan finde det HER

Der er allerede udsolgt i en del størrelser af kjolen, men de hurtige kan finde den HER

Last year I started Odensebloggers – and one of my reasons was that I wanted to create a network between the bloggers in town. It worked and today all the bloggers hang out more and more. It’s awesome! Last week I met up with Jeanette and we shot some pictures at the harbour in Odense. My dress is from ASOS-  find it here and the hair clip is also available on ASOS here.

Skriv en kommentar

  1. Lækker lækker kjole :)
    Hvad størrelse har du den i, hvis jeg må spørge?
    Jeg er nu på asos, så er lidt i tvivl om, hvilken størrelse, jeg skal have.. :)

  2. Ejjj! De næste sneaks du skal ikke købe, skal ikke være de samme 😉 Du skal købe dig et par RIGTIG sneaks! 😉 😀 Der er så mange fede og det er et meget bedre køb :) (For fødder og de holder sig pæne længere)

    • Hvad er “rigtige” sneaks? Jeg bryder mig ikke om brede sneaks. Fx ligesom de der fra Adidas, som får alles fødder til at se 4 gange så brede ud. Så vil jeg hellere gå i “ikke rigtige sneaks”, som får mine fødder til at se pæne ud 😉

Skriv kommentar