OOTD #404: om favoritkjoler og eyelash extensions

OOTD #404: om favoritkjoler og eyelash extensionsOOTD #404: om favoritkjoler og eyelash extensionsOOTD #404: om favoritkjoler og eyelash extensionsReklame:
Envii dress (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Erbs Denmark earring – Report shoes (similar HERE)

I får her det sidste outfit fra ferien på Madeira. Jeg skal nok fortælle lidt mere om destinationen, vejret (det er I rigtig mange, som har spurgt til) og hotellet i nogle andre indlæg, men jeg har kun fine ting at sige om Madeira. Det er en utrolig smuk ø – meget smukke en sine kanariske naboer mod syd (if you ask me!).

En af de sidste aftner var der fadomusik på den lokale portugisiske restaurant og jeg gav den lidt ekstra med make-up, høje sko og krøller – bare fordi! Nogle gange har man bare lyst til at “dulle sig” ekstra op. Uden den helt store grund andet end lyst. Kjolen fra Envii har I set før (her) og I har nok heller ikke set den for sidste gang. Det var et genialt køb og den kan bruges hele året. Krøllerne har jeg lavet med mit ghd krøllerjern, som fås her (sat ned med 33% lige nu).

I dag skal jeg ind og have fyldt op med nye vipper. Jeg har den seneste måned haft eyelash extensions på og jeg er hooked. Det er genialt. Jeg skriver et indlæg om det meget snart (erfaringer, priser, good to know osv)! Bagefter skal jeg arbejde lidt (lave indlæg, besvare mails mm) og så slutter jeg eftermiddagen med at få handlet lidt pynt og bestilt brunsviger til Bellas fødselsdag på søndag (den er rigtigt på onsdag, men for venner og børn holder vi det på søndag).

One last outfit from my vacation on Madeira. On one of the last nights we went to a local restaurant to listen to fado music (and eat good food). I wore my Envii dress which you have seen here before (and probably will see again 😉 ).

Skriv en kommentar

 1. Det er virkelig en fin kjole! Farven er super god til dig.
  Apropos brunsviger. Folk taler om at den fynske brunsviger skulle være på et helt andet niveau end andre steder, så den skal jeg smage! Men hvor skal jeg tage hen i Odense? Jeg pendler mellem Aarhus og København så det må gerne være tæt på stationen 😄

 2. Kjolen er bare så fin!!! Jeg ved ikke om det bare er på min bærbar/telefon, men dine billeder ser ret sløret ud. Eller det er kun nogen af dem -i denne billedserie er det omkring dine ben, især det billede hvor tasken er i fokus… Det samme oplevede jeg ved dit billede af boost serien fra Triumph -er det kun mig, der får slørede billeder? :/

  • De står helt skarpt her?
   Men der er noget naturligt “blur” omkring mine ben på billedet med tasken her, ja. Tasken står skarpt, ikke? Det er pga den linse jeg bruger. Det er en linse de fleste bloggere bruger, netop for at opnå den uskarpe baggrund. Det giver en ekstra lækker dybde i billederne. Men med Magicboost burde der ikke være noget?
   Det kunne godt lyde som om, at din teknik gør det mere blurry end det er?

 3. Jeg er relativ ny på din blog (og er allerede hooked), men hvor er skønt at se, at du er helt almindelig i størrelsen og giver ret gode links med på vejen, på alt dit tøj mv.
  Må man spørge, hvilken størrelse du har kjolen i, og om den er lille eller stor i størrelsen?
  God weekend :)

Skriv kommentar