10 ting jeg vil lave i marts

På familietur med DSB

På familietur med DSB

Indlægget er sponsoreret af DSB

Vi får kørt en del i tog. Eller – nok ikke så meget, som jer der pendler, men alligevel nok oftere end gennemsnittet. Jeg er tit i København på grund af bloggen og som familie er vi også ofte på besøg i hovedstaden, fordi vi har en del familie og venner der. Ud af alle transportmetoder, så vil jeg faktisk helst rejse med tog, når jeg har Bella med. Bilen hader Bella at sidde i, i længere tid ad gangen og fly er så sammenklemt (og man kan ikke lige hoppe af, hvis man har brug for det, haha). Vi har faktisk også før rejst på ferie med tog. Vi tog toget til Stockholm sidste sommer, da det var nemmere end først at tage til København og så flyve til Stockholm end bare at sætte sig ind i Odense og så blive kørt til døren. Fordi vi var sent ude, så var prisen også det samme. Og det er faktisk en af de mest behagelige rejser vi har haft, når det kommer til transport. Der er så god plads i togene og Bella kunne frit bevæge sig rundt. Jeg kan også mærke, at hun synes tog er ret sjovt, hvorimod bil og fly er lidt random om hun gider på dagen eller ej. Tog er noget hun ser frem og taler om, når vi skal rejse med det.

DSB har her til påsken lavet en familiebillet, hvor en familie på 2 voksne og op til 4 børn kan rejse Danmark tyndt i 24 timer for kun 499 kroner. Man kan også tage sin hund med, hvis det er – den tæller som et barn. Det er en vildt god pris og i leje, som gør, at det ikke er en halvstor udskrivelse, hvis man vil tage på en kort tur. I kan læse mere om billetten HER.

På familietur med DSB

Vi var afsted i går, hvor jeg tog Bella med til København, hvor vi havde en pigedag sammen med min søster, som havde en fridag. Bella startede faktisk togturen med at sove, men da hun vågnede, fik vi malet i malebog, spist kinderæg og frokost – og jeg fortalte hende om Den Blå Planet, som vi skulle besøge. Malebogen havde vi fået af DSB og den er en del af en lille goodiebag, som børnene får, når man køber den nye familiebillet. Turen var næsten ovre før jeg følte at den var begyndt og Bella var også lettere utilfreds, da vi skulle af. Hun ville gerne køre mere “tut-tut”, som hun kalder det. Jeg kunne heldigvis love hende, at vi skulle køre mere tog senere på dagen.
Alle vores snacks fra 7-Eleven var der 20% rabat på – også fordi vi havde en familiebillet fra DSB.

Dagen i København gik med et hurtigt visit hos min søster og derefter tog vi alle ud til Den Blå Planet, hvor vi ikke havde været før. Bella elskede det og vi fik set hajfordring, som hun var lige dele fascineret af og skræmt over. Det var en rigtig dejlig dag og klokken i går aftes hoppede vi på et tog mod Odense igen og Bella faldt i søvn på vejen hjem efter en begivenhedsrig dag. Normalt sover hun altså ikke to lure, men hun gik ud som et lys inden vi ramte Odense.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at bruge DSB familiebilletten igen. Vi skal jo til Budapest i påsken og dagen inden skal vi til København, så jeg tror bare, at vi booker en familiebillet og sparer lidt penge 😉 Jeg vil da også lige nævne, at jer, som ikke bor i Odense, kunne tage et smut her til i påsken 😉 Her er dejligt!

Hvor ville I tage hen, hvis I skulle på en endagstur i Danmark?

Yesterday I went to Copenhagen with Bella – just a one day trip. We took the train and tried the new family ticket that DSB has launched for the upcoming Easter. We spent the day with my sister and visited The Blue Planet in Copenhagen – Bella loved it!

bloglovin
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i marts