Bella befaler: marts

Søndag med børnefødselsdag

Søndag med børnefødselsdag
Reklame:
Min kjole HER og Bellas er fra H&M

I dag står min dag på børnefødselsdag, da vi får besøg af 10 af vores venner og deres 6 børn til brunsviger (selvfølgelig), lagkage, boller og muffins. Jeg bagte hele dagen i går, så vi er ved at være klar. Billedet er fra sidste år, da Bella fyldte 2 år og jeg kan alligevel godt se, at der er sket noget på det år. Hun har mindre “babyface”, meget mere (og længere) hår og så er hun meget højere. Der er godt nok også sket noget med Agnes, som sidder lige ved siden af. Sidste år havde jeg denne kjole fra ASOS på og i år havde jeg tænkt mig at hoppe i denne her fra Ganni – men kan ikke finde ud af, om den er for “aften”-agtig? Ellers så har jeg denne i baghånden. Bella skal have denne her på (som I så hende i, i dette indlæg).
Vi plejer at slutte dagen med takeaway pizza og rødvin og det regner jeg med, at vi gør igen i dag. Det er hyggeligt, at slutte af på en ret casual måde, hvor vi efter en lang dag også trænger til salt og alkohol 😉

Hendes rigtige fødselsdag er på onsdag og den bliver fejret i København med hendes moster og onkel, og når vi er hjemme igen, så kommer farmor og mand til kaffe og kage en dag. Børnehaven fejrer hende, når hun er tilbage i den efter ferien, men vi har besluttet os for at vente med at invitere veninderne derfra med til næste år.

Hvis I har lyst, så kan I lure med på dagen i dag på insta HER og finde mig på Snap missjeanett

Rigtig god søndag! 😀

Today we’re having 10 friends (and their kids) over to celebrate Bella turning 3 (her birthday is on Wednesday). I have been backing all day yesterday and setting the table. Bella’s wearing this dress today and I’m planning on this one from Ganni or this one from Paisie.

bloglovin
   

1 kommentar

  • Anne V

    Stort tillykke til Bella på onsdag, hvor er det vildt som de bare bliver store, kan slet ikke følge med! Den er så yndig den kjole hun skal have på, er helt forelsket i den.
    Rose fyldte 3 år i fredags og lige som jer har vi også valgt at vente med at få veninderne hjem. Det er dog stadig vildt stort at være i centrum til fødselsdag ovre i børnehaven. Jeg havde i hvert fald en pige som pludselig blev helt genert.
    Håber hun får nogle dejlige fødselsdagfejringer den smukke Bella😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: marts