OOTD #402: Rød på Madeira og endelig oven på

Triumph Magicboost: om babser som sidder godt og personlig fitting

Triumph Magicboost: om babser som sidder godt og personlig fitting

Indlægget er sponsoreret af Triumph

Undertøj har virkelig været nedprioriteret hos mig lige siden jeg fik Bella. Jeg har simpelthen bare ikke orket at forholde mig til det – bh-størrelser og er også blevet en del mere magelig siden fødslen. Om søndagen går jeg (vil jeg nødig indrømme) i mine gamle ammebh’er uden bøjle, fordi de er behagelige og hver dag, når jeg kommer hjem, så smider jeg bh’en (og strømpebukserne) som det første. I tirsdags var jeg forbi Tryde Andrés her i Odense, hvor jeg og en veninde fik en personlig fitting. Vi skulle teste den nye serie fra Triumph, som hedder Magic Boost.
Serien består af tre forskellige bh’er:
Magic Lift – som løfter brysterne op og giver dem et ungdommeligt løft (det er den, som jeg har på her)
Magic Push – som er en klassisk push-up bh der giver god kavalergang
Magic Shape – som former brystet og giver en rund form.

Vi er alle sammen vanedyr og rigtig mange kvinder er især, når det kommer til undertøj. Og jeg er ingen undtagelse. Stort set alle mine bh’er er ens; klassisk push-up bh uden fyld og helst sort. Derfor var jeg også ret hurtigt til at sige, da vi ankom til Tryde Andrés, at jeg var helt sikker på, at Magic Push var den jeg skulle have. Jeg var frisk på at prøve dem alle, men jeg vidste at jeg ville ende med den, fordi det var det, som jeg altid gør. Når det kommer til bh’er, så har jeg brug for støtte og en smule løft – men ikke noget ekstra fyld eller for meget push-up. Med en DD-skål så har jeg rigeligt i forvejen 😉 Tror I så, at jeg endte i den? Nej! Til min store overraskelse, så var det klart og uden sammenligning Magic Lift (den her på billedet), som sad bedst. Jeg var faktisk lidt i chok! Men den søde ekspedient var også helt enig med mig – der var ingen tvivl om,  hvilken der klædte mine former bedst. Jeg tror aldrig, at jeg har haft så perky boobs, som i den. Ikke engang dengang de kunne bestå blyantstesten 😉 Og det siger jeg ikke, fordi jeg skal. Det er fordi jeg mener det. Desuden er bh’erne designet, så de er rigtig gode under tøj som t-shirts og materialer, hvor man nemt kan ane en bh. Jeg havde den på under denne kjole i går og der var den genial.

En anden ting, som er specielt for Magic Boost-serien er, at bøjlen er skjult og blødere (og mere bendy) end normale bøjler. Det gør, at den føles meget mere behagelig end andre bh’er. Man kan have den på mange flere timer end andre bh’er – og uden at have lyst til at smide den som det første, når man kommer hjem. Det er, helt ærligt, også min oplevelse. Jeg havde den på hele dagen i går og den ER mere behagelig – og samtidig gav den mig de flotteste bryster jeg har haft, siden jeg har været gravid. Der findes selvfølgelig masser af forskellige underdele, som passer til – disse var min favorit. Jeg elsker rynkeeffekten midt på numsen – den er super flatterende og giver en virkelig fin numse. Jeg skal have mig en bikini med den feature i år, det er helt sikkert.
Jeg forelskede mig i øvrigt også i shape-kjolen fra serien, som jeg har på her øverst sammen med bh’en. Den var både behagelig, men strammede lige en smule op omkring maven. Noget som man godt kan bruge, når man har født et barn 😉 Jeg følte mig altså ret lækker i den! Lækker nok til at lægge et billede op af  mig selv i den – selvom det er en kende grænseoverskridende 😉

I har nok også hørt det før, men de fleste kvinder render rundt i en forkert bh-størrelse og det kan både give ondt i ryggen og serverer ikke jeres skønne bryster fra deres bedste side 😉 Jeg bruger – helt modsat flertallet – faktisk den rigtige størrelse, hvilket jeg ellers var sikker på at jeg ikke gjorde. Men det var utrolig rart at få bekræftet at jeg faktisk gør!

Serien findes lige nu i nude og den sarte lilla, som jeg faldt for. Til efteråret kommer bh’erne i sort og mørkegrå. Jeg skal uden tvivl have en af de mørkere farver også. I finder hele serien HER.

Hvordan har I det med køb af undertøj? Og har jeres forhold til bh’er og bryster ændret sig efter I har fået barn eller med alderen?

Triumph Magicboost: om babser som sidder godt og personlig fitting

I’ve been to a personal fitting to try out the new series of underwear from Triumph – Magic Boost. I’m wearing Magic Lift and the shapewear dress, which I love. I haven’t had so perky breast since before I was pregnant!

bloglovin
   

8 kommentarer

 • Louise

  Åhhh jeg er faktisk meget lidt fan af at shoppe undertøj 😀 jeg er 1,74 og ret normalvægtig, men meget timeglasformet. So far so good, men det kan altså være svært at finde ting som passer, når man er ret kurvet men med en meget smal talje, og jeg ender altid med at føle mig lidt som en freak når jeg intet kan passe! :-/ (både undertøj, men også kjoler, og jeg eeelsker kjoler, jeg går i kjoler 360 dage om året)
  Før jeg fødte var jeg ca en 65H her to år efter er jeg en 65I/J, men mine bryster er øjensynlig et optisk bedrag for de bliver altid skudt til at være mindre 😀
  For et par uge siden, da jeg var megatræt af min arbejdssituation (nyuddannet, jobsøgende) mente min mand at vi skulle, 10 min i lukketid, kigge nyt undertøj til mig format muntre mig op. Så sødt af ham, men jeg var sikker på det blev en fiasko som bare gjorde humøret dårligere. De har aldrig noget jeg kan passe, vi havde 10 min og en træt 2 årig med. Men! Sørme om jeg ikke fandt to! smukke, sexede sæt i min størrelse! Du kan tro humøret blev bedre og manden kom i kridthuset 😀 <3
  Nå men det var lidt en sludder for en sladder, haha. Jeg er egentlig ret glad for mine bryster, de passer til min figur, det er kun når jeg har svært ved at finde tøj som passer, eller at man får spydige kommentarer til sin kavalergang at jeg bander af dem 😀 (helt seriøst, om jeg fatter at min kavalergang er mere udfordrende bare fordi brysterne er større? Hvis jeg tager højhalset på ligner det altså en massiv blok jeg har på brystkassen!)

  Sættet ser så fint ud til dig! Flotte kurver! Ærgerligt deres størrelser ikke går højere op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det tager tit lang tid at købe undertøj, tid som jeg desværre ikke ret ofte tager mig. Og især ikke efter jeg har fået børn.Men når jeg køber bh’er gør jeg det i butikker hvor jeg får god vejledning og betjening! Så køber jeg også ofte en del bh’er ad gangen. Jeg køber gerne gode (dyrere) bh’er som jeg ved jeg får glæde af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Det billede kan du sagtens være bekendt. Du ser smuk ud:-)
  Og sikke en skøn farve også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig forstået dem der smider BH’en som det første når de kommer hjem, jeg elsker personligt at have BH på – især Triumphs. Skal helt klart ned og prøve de nye her! 🙂 Og jeg må også sige at du sagtens kan være billedet bekendt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Jeg har virkelig problemer med at finde bh’er som er behagelige at have på. 🙁
  Jeg har det sidste års tid brugt blonde bh’er helt uden bøjle.
  Så vil helt sikkert gå ned og prøve denne. Rigtig fint og informerende blog-post! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Så vil jeg varmt anbefale dig, at prøve den her serie! Den er virkelig behagelig!

   Og selv tak – dejligt at du kunne bruge det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #402: Rød på Madeira og endelig oven på