Jeg vil pierces!

Weekend med hajer, tip om god pad thai og husjagt

Weekend med hajer, tip om god pad thai og husjagt
Reklame:

Jeg elsker simpelthen det ansigtsudtryk, som Bella giver Tim på billedet her. Hun var ikke særlig tilfreds med at hun skulle have jakke på og det var vi ikke i tvivl om, når man så det blik, haha. Børn er simpelthen for sjove. Godt nok er foråret ved at snige sig ind på os (er det ikke herligt? Mit humør har været ekstra godt den seneste uge – bare på grund af vejret!), men at gå rundt uden jakke på, det får hun ikke lov til.

Det har været den skønneste weekend! Lørdag havde vi aftalt at rydde op og gøre rent i det meste af huset (nærmest en omgang forårsrengøring), og det fik vi også gjort. Jeg elsker ikke processen, men hvor er det fantastisk bagefter! Det har kun gjort mit humør endnu bedre. Jeg nåede også lige at plante lidt nye påskeliljer og hyancinter i haven. Jeg glæder mig til, at vi kan komme mere ud i havnen igen.
Lørdag aften spiste vi sushi fra Umashi (vores favoritsted pt) sammen med gode venner og drak vino. Eller, kun vin til tre af os, da min veninde har termin med babyboy i slutningen af april. Det er så spændende! Vi fik også kigget lidt på huse sammen med dem, da de – måske – overvejer et huskøb. Hvis I kender til et fint rækkehus i Odense til 1,4-1,5 mill, så må I endelig sige til!

Weekend med hajer, tip om god pad thai og husjagt

Søndag kæmpede Tim lidt med en opgave på hans nye uddannelse (han er ved at tage en lederuddannelser – ved siden af hans jobs som politiker og skolelærer), men der blev heldigvis også lidt tid til at hygge med mig og Bella. Vi udnyttede, at Soup Stone er begyndt at holde åbent om søndagen (tippet er hermed givet videre!) og fik os en god omgang pho og pad thai. Især sidstnævnte er vildt god og til 55 kroner for en portion kan man ikke rigtig klage. Imens vi ventede på maden, nød vi at vi var de eneste på hele stedet (de fleste har ikke opdaget det med søndagsåbent endnu) og læste bøger sammen med Bella. Bagefter tog vi ned på havnen, hvor vi besøgte Planet Shark. Bella var rigtig godt underholdt, men jeg syntes, at det var en lidt fesen omgang. Det er et småt sted og det er hurtigt overstået. Til gengæld havde de en imponerende souvenirer-butik! Jeg har aldrig set så mange hajbamser samlet på et sted før.

Alt i alt en virkelig, virkelig skøn weekend!

I have had the most lovely weekend! I’ve spent time with my daughter and Tim. And had dinner with friends too! Yesterday we went to “Planet Shark” and we ate great pho and pad thai at Soup Stone kitchen here in Odense.

bloglovin

10 kommentarer

 • Cenne

  Det ligger godt nok ikke i Odense, men kun 10 min. fra Odense C – lige ned til vandet 😉
  http://www.edc.dk/alle-boliger/munkebo/5330/fjordvej-90/?sagsnr=50001595

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er godt nok billigt – både for standen, størrelse, men også med den udsigt! Jeg er dog ret sikker på, at det skal være i Odense 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cenne

   Ja, man får lidt mere for pengene ved at flytte fem km. uden for bygrænsen 😉😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uden tvivl! Og vandet er godt nok lækkert at have så tæt på. Jeg drømmer selv om et sommerhus i Kerteminde om en 5 års tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   … men kræver også en kærlig hånd. Det skal være indflytningsklart, da der kommer en baby om en måned! Så ingen huse, hvor der skal laves badeværelser og køkken. At man skal male eller måske slibe lidt gulve er dog okay. Men ikke mere end det.

   Men ja, det ligger ellers fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg må indrømme at jeg ikke helt har styr på hvordan standen af de forskellige huse er. Ej heller prisen. Men herude i Åsum er der en del til salg. Det ligger ikke super centralt, men her er bare skønt og masser af børn der leger i vængerne. Vi købte for 9 år siden og gav ca 1.000.000 for 75 kvm indflytningsklar, men jeg ved priserne er faldet et hak. Og så er der åen i baghaven og 10-15 min til centrum på cykel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er også svært at vide! Mht bydel, så handler det også lidt om, hvilken skole man hører til. Og jeg kan ikke lige anbefale nogle gode omkring Åsum, desværre. Hvilken hører I til?
   Og du kører sgu hurtigt på cykel 😉 Jeg er opvokset på Kildegårdsvej, som ligger lige ved siden af og det tog mig 30 min til gågaden. Men måske var jeg bare langsom 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

   Hi hi. Jeg arbejdede i Brandts passage i et år og der tog det mig ca 12 min, men min ene veninde siger også at hun bruger lige under 20 min, så måske jeg er lidt til den hurtige side.
   Jeg var fast besluttet på at fravælge distriktskolerne, så vores datter går i Lilleskolen ude i Hjallelse. Vi er MEGA glade for det valg. Hun stor-trives og har fået en masse venner som hun også ser uden for skolen. Og så har de en skolebus tilknyttet, som kører fra krydset Åsumvej/Vollsmose alle. Jeg ved at mange herude enten vælger en privat skole eller Seden eller Rising.
   Vi havde hende i Kildegårdens børnehave og var også rigtig glade for det valg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har selv gået på Seden og dengang var det en god skole, men jeg hører meget blandet om den i dag. Men jeg var glad for den dengang 🙂
   Hehe ja jeg tror du er ret hurtig på den der cykel 😉 og at jeg samtidig er lidt langsom, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil pierces!