Ellos cravings og overvejelser

11 spørgsmål og om at være personlig på bloggen

11 spørgsmål og om at være personlig på bloggenSe hele outfittet HER

Jeg elsker selv, når bloggere er personlige og giver lov til at vi andre får lidt mere at vide om dem. Jeg elsker også selv at dele med jer, men i nogle perioder er jeg faktisk lidt i tvivl om, hvordan jeg skal dele med jer. Sådan en periode har jeg lige nu. Jeg føler egentlig, at jeg har masser på hjertet, men jeg kan ikke helt få det ud på skrift. Jeg ved faktisk ikke hvorfor. Hvis der er noget, som I godt kunne tænke mig, at jeg skriver om, af det mere personlige, så sig til. Jeg deler det meste, men sætter dog grænser ved ting som sexliv, haha. Angsten er der mange af jer, som spørger ind til og det er mere end fantastisk at mærke, hvor omsorgsfulde I er. Her føler jeg dog, at jeg står “midt i det”, så der skal jeg lige lidt igennem før jeg deler mere med jer der. Der skal jeg lige have “arbejdsro”, hvis det giver mening? Men jeg skal nok dele på et tidspunkt.

I mellem tiden har jeg fået 11 spørgsmål af sødeste Nanna (som, efter min egen Bella, har verdens sjoveste og mest cute barn, Dicte). Jeg blev faktisk også interviewet af dejlige Jeanette i går og det kan I læse her.

 1. Hvorfor læser folk din blog ?
  Det ville nok være nemmere at spørge læserne om det, men jeg tror det er fordi, at jeg inddrager dem ret meget i mit liv og så forsøger jeg også, at være nærværende og “tilgængelig”. Derudover ved jeg, at der er mange der følger, netop fordi jeg IKKE er en str. 36. Der er mange der kan relateret til min krop bedre end på andres blogs (og det skal ikke menes, som kritik af de andre bloggere overhovedet. Men fact er, at der nok er flere (især modebloggere), som er en str. 34-36 end str. 40, som mig). Og så tror jeg, at jeg har en del ASOS-fans på linien også 😉 
 2.  En hotdog i den ene hånd, hvad i den anden hånd ?
  De fleste ville nok sige en Cocio eller en øl, men jeg ville vælge en cola eller en danskvand.
 3. Det, skal du have på hele sommeren ?
  Kjoler, kjoler og flere kjoler!
 4.  Det, skal på grillen til sommer ?
  Store bøffer, lam, pølser med forskellige smage (men kun øko svin!) og måske nogle store rejer også
 5.  Du får fri fra dit job i 6 måneder (med løn ) hvad bruger du de måneder på ?
  At rejse med Tim og Bella. Jeg ville ikke se på klokken en eneste gang, ikke tælle timer og dage, men bare være sammen (og gerne et varmt sted). Jeg ville til gengæld stadig være online på fx. instagram – jeg kan simpelthen ikke lade være og jeg nyder de sociale medier. De stresser mig ikke.
 6.  Du får 100.000 tilbage i skat, hvad bruger du dem på ?
  Jeg ville holde bryllup og så ville jeg rejse for resten!
 7. Du har 1 dag tilbage at leve i, hvad bruger du den på ?
  Ubehagelig tanke. Ville bare være sammen med de få nærmeste, snakke om gode tider og minder – og kramme og kysse en masse.
 8.  Spol tiden 5 år tilbage, og fortæl dig selv 1 ting ?
  Jeg ville fortælle mig selv, hvor jeg endelig “endte” henne rent branchemæssigt og sige til mig selv, at jeg ikke skulle spilde flere år på at læse religion på uni og efterfølgende frisør.
 9.  Jeans eller kjole ?
  Kjole, uden tvivl. Og til hver en tid!
 10.  Sommer eller vinter ?
  Igen er jeg ikke det mindste i tvivl; sommer! Jeg skulle have været født i et andet klima 😉
 11.  Business or pleasure ?
  Faktisk helst en blanding! Det er også derfor at jeg elsker, at jeg lige nu lever af bloggen. Det er det perfekte mix af business og pleasure.

Og så har jeg fået en vildt skør idé. Noget som (selvfølgelig) involverer penge og derfor har jeg netop sat flere nye ting til salg på min Tictail HER. Kig forbi! (jeg fortæller om det skøre snart 😉 ).

Sweet Nanna have asked me some personal questions: If I got 6 months of work (paid) I would travel the world with Tim and Bella. I’m only planning on wearing dresses all summer and on the BBQ I’m gonna put great steaks, lamb and shrimp.

bloglovin

12 kommentarer

 • Anne Sofie

  Vil du egentlig fortælle lidt om din oplevelse med at læse religion på uni? Jeg har selv overvejet det, men er nu ved at gå lidt væk fra tanken igen. Synes dog det kunne være interessant at høre om dine oplevelser med det, og om hvorfor du droppede det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Noteret! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Turid

   Jeg ville også synes, det var interessant at høre om din ‘uddannelseshistorik’ 🙂 Jeg har selv læst på uni – dog noget andet end religion. Men selv her efter jeg er færdig, har jeg lidt en følelse af ikke at være landet på den ‘rigtige hylde’ – selvom jeg undervejs i mine studier aldrig tænkte på at droppe ud. Jeg forestillede mig i stedet hele tiden, at ‘næste semester bliver bedre…’ – og vupti så gik der 5 år uden, at det egentlig nogensinde blev rigtigt godt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh sådan har jeg netop haft det flere steder! Men jo, det var en god idé!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina H.

  Jeg kan virkelig anbefale at rejse i flere måneder – man nyder det og oplever lidt mere af hverdagen i det lokale og man har ikke travlt at komme videre / at skulle det hele fordi man skal hjem efter 4 dage.
  Jeg elsker lange rundrejser og har gjort det i flere omgange, og ærgrer mig hver gang jeg skal hjem. Hvilket overrasker mig lidt da jeg er 34 og troede at jeg ville blive mæt og nøjes med kortere rejser men nej her slutter eventyret ikke (ikke endnu).
  Lige nu er planerne at spare op til 3 måneders rejse i Sydamerika. Jeg skal bare få min arbejdsplads til at sige ja til mit orlov og det er så ulempen ved at arbejde for et offentligt sektor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg ved ikke om det bliver for personligt, men det kunne være rigtig dejligt hvis du ville berøre tabuet om ikke at have kontakt til sine forældre.
  Jeg forstår selvfølgelig at du ikke vil ‘hænge nogen ud’, men mere overordnede betragtninger om hvordan I istedet har brugt venner, overvejelserne omkring jul og fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvad sker der egentlig med at rykke fra Bloggers Delight? Ikke at det gør noget ift læsningen af bloggen – jeg er bare nysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der har været lidt tekniske udfordringer osv – men det er meget, meget tæt på. De har netop fået min nye header mm. Jeg håber måske på et ryk i næste uge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Religion og frisør? 🙂 det vil jeg også meget gerne hører mere om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett,
  Selvom jeg (kun) er 44 år (hehe), så kan jeg godt lide at følge med herinde og blive inspireret af dine outfit billeder og din ligetil skrivestil – man føler man næsten kender dig 🙂
  Mht “at leve af bloggen” er der efterhånden en del bloggere, der skriver det, uden at jeg kan blive klog på hvad det betyder? Det er jo et vidt begreb og alt er relativt. Men hvad er “at leve”? Jeg relaterer det ofte ift mig selv, og hvis jeg skulle leve af bloggen (om maaange år, hvis jeg overhovedet kommer til det) så skal det f.eks mindst være tilsvarende min sygeplejerske løn? Og hvad med pensionsions indbetalingerne? Ferie?
  Det er SÅ fedt at du kan leve af det – det må give en masse frihed 🙂
  Kh http://www.bydianawi.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg lever af mindre end en sygeplejerske løn. Men mere end dagpenge 😉 Jeg holder aldrig 100% ferie – jeg er altid online. Arbejder dog mindre, når jeg er på ferie end normalt. Pension skal jeg selv stå for at få indbetalt til.

   Men ja, super fedt at være egen chef og masser af frihed! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos cravings og overvejelser