TILBAGEBLIK: April 2015

Ellos cravings og overvejelser

Ellos cravings og overvejelserReklame:
1/ Drinksdispenser med tappehane HER   2/ Ur HER   3/ Ampel til ophæng HER   4/ Blåt lammeskind HER
5/ Glasvase HER   6/ Margrethe skål HER   7/ Potteskjuler HER

Jeg har fået et gavekort af Ellos og jeg ved lige hvor den skal bruges: I deres boligafdeling! Og jeg er også ret hooked på, at det skal bruges på en masse blå ting. Jeg holder havefest i forbindelse med min fødselsdag næste måned og der ville drinksdispenseren nr. 1 være genial. Man kunne have to stående; en med sangria og med aperolspritz. Samtidig har jeg også længe været forelsket i det blå lammeskind så længe nu, at jeg nok må indse, at jeg ikke får det ud af systemet før det bor hos mig. Jeg overvejer faktisk også denne fine barvogn, som ville være så fin i spisestuen. Den blå potteskjuler og ampel til ophæng ville jeg bruge på terrassen, så der bliver hygget med blå ting derude.

I love Ellos and especially their home department! I have a thing for blue right now and I would love no. 1 (perfect for a garden party!), no. 4 and no. 7.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: April 2015