Min fødselsdag: Havefest med IKEA

Billig off shoulder kjole fra ASOS

 photo asos-off-shoulder-kjole-billig-dress-colours-many-mange-farver-gul-orange-sommerkjoler-summer-holiday-sort-red-green-yellow_zpshh7wvlt0.jpgReklamelinks:
blå HER – sort HER – orange HER – rød HER – grøn HER – gul HER

Jeg har allerede lavet et indlæg HER om trenden med off shoulder toppe, men off shoulder kjoler er bestemt også et hit i år. Jeg har jo denne her og den har jeg lige opdaget, er blevet lavet i vildt mange farver. Den er fra ASOS og er så billig, at det ikke gør noget, hvis den kun bliver brugt denne sommer. Det er også en oplagt måde at få testet, om man er til off shoulder-trenden eller ej. Prisen er 163 kroner og det findes i alle overstående farver plus en hvid HER og en stribet HER (den stribet koster dog et par pund mere end de ensfarvet). Jeg kunne godt være lidt fristet af den sorte eller den grønne.

Der er links til alle farverne under billedet.

I’ve already written about the off shoulder trend here and now I just found out that this cheap off shoulder dress from ASOS comes in so many colours. I already have it in red, but I’m now considering getting a green or black one too. Find links to each colour under the picture.

 photo red-off-shoulder-kjole-dress-rod-missjeanett-blogger-odensebloggers-is-kerteminde-vaffelhuset-asos-fra-drevsfeldt-sommer-i-f_zpsgassc6jy.jpg

   

8 kommentarer

 • Anne

  Synes kjolen er SÅ fin! Især den røde som du har – men tænker også den hvide kunne være super til studenterugen 🙂 Hvordan syntes du den er i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Uh ja, jamen så hurtigt kunne man blive grebet af det – den var jo næsten for billig til ikke at klikke hjem 😉 I næste uge bor den i hvert fald hos mig i sort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, vel? 163 kroner er lige til at klare 😉 Jeg tror også, at jeg skal have den sorte eller grønne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  De er altså virkelig fine! Til den pris, kunne det godt være, at en af dem skal herhjem og bo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yes, min den røde er præcis den her. Du kan se, hvor kort den er på mig nederst i indlægget her 🙂 Det er en kort kjole, men den er ikke kriminel kort.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min fødselsdag: Havefest med IKEA