Mine fødselsdagsønsker

It’s my birthday! (og om noget at gå op i fødselsdage og alderskriser)

 photo birthday-girl-missjeanett-fodselsdag-odense-fra-galakjole-forever-unique-lang-maxi-dress-long-wedding-til-bryllup_zpssvgiatzi.jpgSe hele outfittet HER

Wuhu det er min fødselsdag! 32 år (ja, jeg tør godt sige det højt!). Jeg har ingen alderskrise what so ever. Det er lidt sjovt, fordi jeg kan huske, at jeg havde den vildeste krise, da jeg fyldte 25. I dag forstår jeg ikke helt hvorfor. Alder er vitterligt bare et tal, men det virker som om, at tallet trykker rigtig mange. Måske minder det om, at man havde lagt andre fremtidsplaner og at andre forventer at man har nået visse ting på det tidspunkt? Heldigvis lærer man at blive mere ligeglad med, hvad andre forventer, jo ældre man bliver. Måske er det derfor jeg havde krise ved 25 og ikke har det nu?

I aften står den, som I nok ved, på havefest. Min søster og svoger kommer et par timer tidligere og hjælper. Det kender jeg en lille pige, der glæder sig rigtig meget til 😉 Jeg holder stort set fødselsdag hvert eneste år. Altså for gæster. Det kender jeg mange der ikke gør og det har jeg aldrig helt forstået. Jeg ELSKER fødselsdage. Men jeg kommer også bare fra en opvækst, hvor der altid blev gjort noget ud af fødselsdage. Det var altid noget særligt for fødselaren. Og så elsker jeg bare ekstra meget, når jeg har mulighed for at holde fødselsdag PÅ den rigtige dag. Ligesom i år, hvor den falder i dag på en lørdag. Det er selvfølgelig ikke verdens undergang, men jeg er ikke vild med at holde fødselsdag tre uger efter jeg har haft fødselsdag (som eksempel). Så er lidt af “magien” forsvundet, synes jeg. Jeg ved godt, at jeg går meget op i det, haha. Går I lige så meget op i det?

Jeg opdaterer instagram og snapchat i løbet af i dag, så vil I følger min fødselsdag-iver (haha), så sker det HER og på snap missjeanett

It’s my birthday today! 32 – and I’m having no crisis about age at all. Weird because when I turned 25 I really felt old. Tonight I’m hosting a garden party for my friends. You can follow on instagram here and on snapchat missjeanett

11 kommentarer

 • Louise Markussen

  Stort tillykke! Håber I får en lækker fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Stort tillykke med fødselsdagen!!
  Jeg har fødselsdag den 22. december, og jeg går uforholdsmæssigt meget op i min fødselsdag af den simple årsag at det er super svært at samle folk på den dato. Det afholder mig dog ikke fra at prøve år efter år!
  Jeg går all in med boller og kakao, lagkage og flag! Sidste år havde vi lavet små slikposer til gæsterne og bagte pizza til aftensmad. Det var et heldags arrangement hvor folk kunne komme og gå som det passede ind i deres planer – og det var SÅ super hyggeligt! <3
  Jeg ELSKER min fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh det lyder altså også hyggeligt! Men ja, en svær årstid! Da jeg og mine venner var yngre, da kunne jeg i en årrække også få ret mange afbud pga at jeg har fødselsdag lige i eksamensperioden. Det er de fleste dog heldigvis ovre nu, så nu er det en “nem” tid, hvor vejret er godt og hvor folk hverken er ramt af konfirmationer eller er taget på sommerferie endnu. Jeg elsker at have fødselsdag i maj!

   Og tusind tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja V

  Kæmpe stort tillykke, søde Jeanett! Må du få en fantastisk dag. Her i Holland skinner solen for dig.
  Fødselsdage er det vildeste! Jeg blev 30 for et par uger siden, og jeg har allerede fejret det tre gange haha. Og har en fest over at fylde 30 i det hele taget! Desuden holder min mand og jeg kombineret 30 og 40 års i mine svigerforældres have til sommer – med venner fra både Danmark og Holland. Det bliver for fedt. Så smid endelig en stak billeder til inspiration.
  Mine ungers fødselsdage er nærmest også planlagte her 3-5 måneder i forvejen. Jeg er helt sikkert den der glæder sig mest 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Stort tillykke med dagen! Håber du får en god fest. Glæder mig til at se billeder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak! Jeg glæder mig også til at dele billeder med jer i den nye uge. Det var en god fest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tillykke med fødselsdagen 🙂 håber du får en dejlig og festlig aften, samt nogle gode gaver.

  Man skal ikke være ked af at blive ældre, når man tænker på alternativet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Først og fremmest – tillykke!
  Jeg holder også en havefest i dag – samme menu som dig og meget samme “tema”. Jeg er gået all in og har brugt jeg ved ikke hvor mange penge på alt muligt lort – men det bliver til gengæld virkelig fint!
  Jeg har ingen anledning – bare lyst til at invitere søde veninder til vin, hygge og hot dogs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen 🙂 Håber du får den dejligste fejring 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Maria! Jeg havde den skønneste dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fødselsdagsønsker