Elsk dig selv - din krop og dit udseende

Maj shopping cravings

Maj shopping cravingsReklamelinks:
1/ Ganni shorts HER   2/ Lyngby porcelæn lampe HER   3/ ASOS shorts HER

4/ Y.A.S. kjole HER og HER   5/ Adidas net HER   6/ &Other Stories øreringe HER   7/ Bog 3 “Voyager” i Outlander serien HER

Nummer et på min shoppelist denne måned, er at finde en kjole, som jeg kan have på til min fødselsdag d. 28. maj – og jeg kan selvfølgelig ikke finde en eneste! Hvorfor er det altid sådan? Masser af kjoler, når man ikke skal bruge dem og når man så skal, så er der ingenting. Jeg leder i hvert fald stadig.
Ud over fødselsdagshavefestkjole (verdens længste ord, haha), så er jeg brændt varm på kjolen nr. 4 fra Y.A.S. Den vil gå til lune sommerdage, møder og også med strømpebukser – på den anden side af sommeren. Okay, jeg har så netop lige klikket den hjem imens jeg sidder og laver indlægget her. De her indlæg er oftest mere “farlige” for mig selv end for andre, haha. Nettet fra Adidas må jeg simpelthen eje. Det koster ikke alverden og av, hvor er det pænt. Samme prints fås i øvrigt også som en cap, et par leggings, en hoodie og en tanktop. Jeg tror dog, at jeg nøjes med nettet.
Jeg skal også have et par af shortsne fra ASOS, som er præcis de samme som dem, jeg har på her. Shoppeguderne må alligevel have hørt mig, da jeg bad til at de ville komme i andre farver også. Bedste shorts længe! Det skal også være denne måned, hvor jeg endelig får købt bog nr. 3 i “Outlander“-serien. I ved jo, at jeg fangirl’er den for hårdt over serien og jeg kan ikke vente på at de får lavet 8 sæsoner ud af de 8 bøger, så når sæson to er færdig, så kaster jeg mig over den tredje bog.
Sidste sommer boede jeg i denne kjole fra &Other Stories og derfor overvejer jeg nu denne kjole fra &Other Stories. Det er den helt samme model som den jeg har og jeg kunne sagtens bruge en mere. Jeg er dog lidt i tvivl, om det skal være den sorte eller det fine print. Og så er jeg også forelsket i den her kjole. Den kunne måske godt gå til noget havefest eller?

I kan se sidste måneds shoppingliste HER, hvor jeg fik købt kjolen fra H&M, den hængende planteskjuler og en off shoulder bluse (denne her). Jeg returnerede dog sidstnævnte, da den bare ikke sad optimalt på mig.

This month I wanna buy all these things; shorts from ASOS, shorts from Ganni, bag fra adidas, Outlander books and dress from Y.A.S.

bloglovin

6 kommentarer

 • E

  Hej Jeanett

  Ikke for at være super irriterende, men har skrevet flere kommentarer til dig, hvor jeg spørger til dine erfaringer med Geraniotis Hotel på Kreta.

  Håber du har lyst til at svare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej E,

   Jeg har bare været lidt bagud mht kommentarer her på det sidste. Jeg har svaret på dine spørgsmål inde på indlægget nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hahahaha – jeg har det på præcis samme måde med Outlander serien – og jeg har faktisk købt den første bog (faktisk på engelsk) – fordi jeg synes det nogle gange giver emre at læse bøgerne.

  Jeg kom dog til at snyde lidt og har læst om bøgerne på Wikipedia – og det lyder spøjst med de intriger – der kommer – og jeg er spændt på, hvordan produceren har tænkt sig at føre det ind i serien.

  Og der er kun to afsnit tilbage før halvsæsonen er færdig – gisp!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har også hørt, at sæson 2 er lidt speciel i forhold bogen og at det har været en udfordring at få den lavet om til TV.

   Nu er bog nr. 3 i hvert faldt bestilt, så nu får jeg selv syn for sagen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Fineste shopper fra Adidas -og desværre udsolgt. ØV.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hold øje med den! Den nåede at være udsolgt 2 gange (de har fyldt op) før jeg vil fingerne i den. Den er nemlig vildt fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsk dig selv - din krop og dit udseende