Trend: Lace up sko

TILBAGEBLIK: Maj 2015

TILBAGEBLIK: Maj 2015TILBAGEBLIK: Maj 2015TILBAGEBLIK: Maj 2015
Vi tog på en skøøøøn miniferie til Mallorca og nød godt vejr, tid sammen og virkelig god mad. Det har været en af de bedste ferier vi har haft, som familie. I kan læse mere HER, HER, om turistbusser i Palma HER og min samlede guide til Palma HER. Palma er i øvrigt en helt fantastisk by, som varmt kan anbefales!

TILBAGEBLIK: Maj 2015Trenden med ballerinaer med snørre startede allerede lidt sidste år, men i år er det virkelig en kæmpe trend. Jeg købte disse funky blå basser sidste år i maj (find indlægget HER). Hvis I mangler inspiration til trenden, så har jeg samlet 12 gode bud HER

TILBAGEBLIK: Maj 2015Jeg fik tjansen som klummeskribent for Ugeavisen Odense (læs mere HER). Det er jeg faktisk stadig, men i stedet for økomoni, skriver jeg nu om mode og shopping. Det passer også lidt bedre til mig 😉 I kan finde min klumme i Ugeavisen Odense hver 6. uge.

TILBAGEBLIK: Maj 2015Åhh jeg elsker denne lille tradition, som vi har. Hvert år tager jeg billeder af Bella ved vores japanske kirsebærtræ (også kaldet sakura). Jeg skal også have taget nogle i år, men træet er ikke helt sprunget ud endnu. Det er dog liiiiige på nippet til det. I år er hækken dog knapt så høj, da vi lige har halveret den forrige weekend. Den var blevet nærmest som en fæstning. Alt for høj. I kan se billedet fra sidste år HER og det første jeg tog, forrige år, HER. Det er sjovt at se, som både Bella og træet vokser 😉

TILBAGEBLIK: Maj 2015
Lidt udvalgte outfits fra maj. Ganni-kjolen i outfit nr. 2 kan stadig fås HER – og endda på udsalg!
Find de fire outfits HER, HER, HER og HER

TILBAGEBLIK: Maj 2015Mademyday holdte et fedt event her i Odense. Sammen med andre bloggere fra byen og min veninde Ann-sophie, var vi rundt på fede steder i Odense. Læs mere om dagen HER og få lidt inspiration til lækre steder i Odense.

TILBAGEBLIK: Maj 2015Jeg gjorde mig klar til sommeren ved at tilføje endnu et par Ray-Ban solbriller til min samling. Denne gang var det modellen “Meteor”. Læs mere HER.

Så ramte vi maj. Min yndlings måned hele året! Det har selvfølgelig noget at gøre med, at jeg har fødselsdag i denne måned, men også fordi måneden bare er skøn. Det er forår og typisk får vi også en forsmag på sommeren i løbet af maj. Jeg har i hvert fald mange gange holdt fødselsdag på dagen med grader der lå i 20erne. Det håber jeg virkelig også at jeg gør i år, fordi jeg har planlagt havefest og det er altså ikke helt det samme i 16 grader og regn 😉

Sidste år var vi på Mallorca, jeg købte nye solbriller til sommeren, var på tour rundt i Odense til et fedt event og en masse andre gode ting. I kan dykke ned i arkivet for måneden HER

I love the month of May! And it’s not only because my birthday is in it, but it’s such a lovely month where spring is here and in the last part of May, we often get a taste of Summer. I’m looking back at May last year where I spent 5 awesome days in Palma, Mallorca (find my Palma guide here) and attended a nice blogger event for the Mademyday app.

bloglovin
   

4 kommentarer

 • Åh, hvor er hun bare skøn på de fotos – gid jeg var halvt så velklædt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • X

  Hej Jeanett

  Min kæreste og jeg planlægger vores første(!) ferie sammen, og jeg er i den forbindelse faldet over din tur til Kreta og særligt det første hotel, I boede på (Hotel Geraniotis) og har lidt flere spørgsmål, som jeg håber, du kan være behjælpelig med.

  Er det rigtigt forstået, at det ligger lige ud til stranden? Og hvordan er den strand? Ligger det tæt på en lille/by centrum, hvor man evt. kan gå ind og spise om aftenen?

  Vi er nemlig ikke helt på ideen om all inclusive, men på den anden side vil det selvfølgelig også være dumt at fravælge det, hvis det ikke er muligt at gå ud og spise andre steder i nærheden (eller mega dyrt at købe “enkelt” retter på hotellet). Hvad er dit indtryk det?

  Håber at høre på dig! Sig endelig til, hvis du har andre forslag til strandhoteller i Europa til en overkommelig pris for to studerende 🙂

  Tusind tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er helt rigtigt forstået – hotellet ligger nærmest lige på stranden. Vi kunne se stranden fra vores værelse. Det er en helt fin strand. Hotellet ligger i Platanias, som er en fin lille turistby fyldt med restauranter, små turistbutikker og barer. I kan nemt gå ud og spise.

   Jeg ved desværre ikke hvordan niveauet er for at tilkøbe sig mad på hotellet, da vi kun testede all inclusive.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • X

   Tusind tak for dit svar og undskyld jeg var så desperat, men vi er liiiige ved at skulle booke og ville så gerne have din erfaring med, for synes du er en super troværdig kilde haha 🙂

   Hvordan var værelserne, og så du evt. den 2-værelses lejlighed? Det er nemlig den, vi overvejer (det er åbenbart billigere end en 1-værelses eller et dobbeltværelse).

   Og har du ellers andre kommentarer? Tror du, det vil være oplagt for et kærestepar, der skal rejse sammen for første gang og altså for første gang “bo” sammen på den måde, hvis du forstår? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: Lace up sko