Tinderbox 2016

Fede badedragter

 photo fede-badedragter-fra-asos-new-look-smukke-paene-green-surf-vibes-hvid-white-swimsuit-one-piece-mermaid-gul-yellow-lace-baywa_zpsbttjmicb.jpg photo badedragter-flotte-paene-fede-nice-swimsuits-one-pieces-wolf-and-whistles-private-party-south-beach-asos-fra-fuller-bust-pin_zps4esj569a.jpgReklamelinks:
1/ ASOS HER   2/ Billabong HER   3/ ASOS HER
4/ Billabong HER   5/ ASOS HER   6/ Private Party HER
7/ Boohoo HER   8/ Vero Moda HER   9/ Seafolly HER
10/ South Beach HER   11/ Wolf & Whistle HER   12/ Private Party HER
13/ ASOS HER   14/ Boohoo HER   15/ ASOS HER

Før jeg blev mor, der syntes jeg oftest, at badedragter var noget man gik i, når man havde ting ved ens krop, som man gerne ville skjule. Var man tilfreds med sin krop, så gik man i bikini! Derfor ejede jeg i rigtig, rigtig mange år ikke en badedragt. Men sådan har jeg det SLET ikke i dag! At jeg i dag så foretrækker badedragt frem for bikini, har faktisk ikke særlig meget med min krop at gøre. Der er ikke noget, som skal skjules. Jeg er pludselig bare faldet for de fine one pieces og så har de i flere år jo også været mega trendy. Desuden er det langt mere praktisk at bade med et sprælsk barn i en badedragt end i en bikini (Bella har flere gange fået åbnet min bikinioverdel på ferier… hejhej andre poolgæster! Se lige mine boobs!). Jeg synes i dag, at badedragter kan være SÅ sexede og at det i dag ikke betyder en kedelig mormorversion ;9 Min kuffert kommer til at være fyldt med både bikinier og badedragter – men klart flest badedragter 😉

Jeg har denne fra i vinters, da vi var på Madeira (jeg har den på her) og nr. 3 i grøn. Nr. 5 er lavet specielt til damer med stor barm (går op til en G-skål) og den har jeg købt i denne farve (som er knapt så “skrigende” i farven i virkeligheden). Nu lurer jeg så også på nr. 10 og nr. 11 med de smukke blonderne. Og så burde jeg derefter også være godt dækket ind til vores sommerferie 😉

I dag – og kun i dag – kan I få 10% rabat på ALT på ASOS (også udsalg!). Brug koden BIGTHANKS10 (slutter i morgen onsdag kl. 10).

Before I had Bella, I always thought that swimsuits were unsexy and very “momsy”. And that people who wore them were just trying to hide stuff on their body. Now I think that they’re so sexy cool and I prefer them over bikinis. I’m going to Corfu in a few weeks and I’m brining this one that I bought this winter (I’m wearing it here) and no. 3 in green. Now I’m considering no. 10 and no. 11.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderbox 2016