Tinderbox 2016 dag 1

Kjole til min søsters bryllup

 photo keepsake-long-maxi-dress-babyblue-blue-blaa-lang-kjole-til-bryllup-for-wedding-guest-bryllupsgaest-missjeanett-sommerbryllup_zpss8ose0pl.jpgReklamelinks:
Keepsake kjole HER

Jeg har to bryllupper denne sommer; hende hers om en uge og så min lillesøsters i august. Der er nogen lunde styr på mit outfit til det første bryllup, men jeg har virkelig været i vildrede til min søsters bryllup. Men nu tror jeg, at jeg har fundet kjolen! Der er ikke rigtig tid til at skifte til deres bryllup, så det skal være en kjole, som både kan bruges til vielsen (på rådhuset – Tim skal vie dem!), reception på Vestrebro og efterfølgende middag og fest et sted på Frederiksberg (mener jeg?). Jeg er faldet for kjolen her fra Keepsake! Lige præcis denne type lyseblå plejer at være rigtig god til mig og snittet ser flatterende ud. Efter at jeg havde denne på sidste år, så er jeg blevet lidt vild med at have lange kjoler på til bryllupper. Det er altså for fedt! Man føler sig ekstra fin og hvis man ikke skal være fin til et bryllup, hvornår skal man så? Jeg er vildt spændt på, når den ankommer. Ellers har jeg heldigvis tid til at finde en anden, hvis det er. Men den her må virkelig godt være perfekt! Kjolen er i øvrigt godkendt af søster, hvis nogle af jer tænker, at den er lidt lys.

My sister is getting married this August and I’ve been looking for a dress since forever. Now I think I found the right now – this icy blue long dress from Keepsake here.

   

9 kommentarer

 • Line

  Lidt ude af kontekst, men jeg kom til at tænke på dine overvejelser ifbm. din søster bryllup – jeg tænker, dine forældre kommer vel også? Hvordan har du det med det?

  Min søster og jeg står nemlig i samme dilemma omkring et stort bryllup i september, og det tager altså meget af glæden, at der er knas i familien 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det gør det og jeg så selvfølgelig helst de ikke gjorde, men sådan er det og jeg skal nok få en god dag alligevel. Jeg tror, at de har det mere stramt med det end jeg har. Men ja, det tager bestemt noget af glæden af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S

  Super flot! Rigtig lækker udskæring både ved barmen og ved benene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den er pæn! Jeg kunne godt forstille mig, at farven ville klæde dig 🙂 bryllupper er altid fantastiske, og en dejlig mulighed for at tage noget skønt tøj på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] haha. Men jeg følte mig virkelig pæn i den og den fik ret mange komplimenter. Jeg havde egentlig købt den her, men da den ankom, så sad den virkelig dårligt og den føltes bare ikke rigtig. (Jeg sælger den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Hej Jeanett

  Jeg så dette indlæg tilfældigt og så denne smukke kjole. Du skulle vel ikke stadig have den og få lyst til at sælge den? Og tilfældigvis også være en str s/m? 😀 Skriv mig gerne en mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Pernille.

   Mange tak, men jeg vil desværre ikke sælge. Den er jeg glad for! Den er heller ikke en s/m, men nærmere en L.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderbox 2016 dag 1