Sommerferie på Korfu

OOTD #411: Ny sommerkjole og sko til basket på havnen

 photo outfit-just-female-odense-havnebad-abner-juli-missjeanett-blogger-fra-odensebloggers-kjole-lace-up-snore-sneakers-asos-fra-p_zpssnirov7c.jpg photo outfit-just-female-kjole-missjeanett-blogger-fra-odense-asos-sneakers-trainers-lyserode-pink-billige-larreds-morblogger-momm_zpsseenisip.jpg photo outfit-just-female-summer-dress-kjole-sommerkjole-til-festival-dkny-gansevoort-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-ejer-odenseblo_zpsdt9rek3j.jpgReklamelinks:
Just Female dress (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE)
DKNY “gansevoort” bag (HERE) – ASOS shoes (HERE)

Jeg har haft endnu en dejlig weekend – kan man næsten andet end det, når vejret er, som det er for tiden? Der kommer weekend-indlæg i morgen, men inden da vil jeg lige dele mit outfit fra i går med jer. Jeg købte denne kjole fra Just Female for et par uger siden og jeg har nærmest levet i den siden. Den er så behagelig! I kommer helt sikkert til at se mere til den 😉 Størrelsesmæssigt er den normal til stor. Jeg har en str. 40 og der er godt med plads i den. Men nu er det selvfølgelig også en ret løs og oversize type kjole. Jeg er i øvrigt vildt overrasket over Just Female; de har vildt mange kjoler jeg gerne ville sætte fingerne i denne sæson (også den her) og kvaliteten er virkelig lækker. Det er ellers flere år siden, at jeg har købt noget derfra! Skoene er fra ASOS HER og koster ingenting!

Outfittet er, som nævnt, fra i går, hvor jeg var til et NBA (National Basket Association – ligaen i USA+Canada) på Odense Havn. Der var virkelig god stemning og Bella følte den virkelig, haha. Hun var virkelig i hopla og heppede på alle de meget, meget høje mænd. Og tjek lige baggrunden! Det er byens fine nye havnebad, som åbner lige om lidt – 1. juli! Åh det bliver så fedt!

I dag står den på blogging, lidt freelanceopgaver og så satser jeg på, at jeg er hurtig færdig, så jeg kan læse videre i min bog udenfor i solen. Når temperaturen falder i aften, så regner jeg med, at jeg skal give den gas i træningscenteret.

My outfit from yesterday where I attended a cool NBA basket event in Odense caled NBA3xDK. I was wearing my new dress from Just Female which is so comfy! It’s available here.

 photo outfit-just-female-kjole-sommerkjole-til-festival-boho-boheme-stil-style-missjeanett-sneakers-trainers-billige-fra-asos-from_zpsean5okdp.jpg

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie på Korfu