Kjoler til bryllupper

OOTD #412: Et strandoutfit

 photo outfit-weekend-kerteminde-sydstrand-only-strandtaske-missjeanett-blogger-jeanett-drevsfeldt-fra-odense-ray-ban-meteor-magasi_zpswykaqety.jpg photo outfit-kerteminde-sydstrand-missjeanett-blogger-odensebloggers-fra-odense-magasin-du-bord-nederdel-strandkjole-beach-wear-as_zpslfz3amtt.jpgReklamelinks:
ASOS t-shirt – Magasin skirt (HERE) – ONLY beach bag
Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – ASOS sandals (HERE)

Nederdelen her købte jeg faktisk tilbage i april, men det var ikke lige frem strandvejr dengang. Det er det så heldigvis blevet siden og jeg hoppede i den for første gang sidste weekend, da vi skulle til stranden. Den er lidt gennemsigt, som I måske kan se, men når den skal på, når man skal på stranden, så synes jeg faktisk bare at det er fedt, at man kan ane det nederste af min badedragt. Nederdelen er fra Magasin og den er faktisk på udsalg med 50% lige her. Typisk, når jeg gav fuld pris i april, haha. Men nu var prisen i forvejen ret fair, synes jeg. Den findes også i sort her, men jeg faldt bare pladask for den rosa farve. Sandalerne fra ASOS er jeg simpelthen så glad for. De blev købt i februar, da vi skulle til Madeira og nu overvejer jeg, om jeg skal købe dem i sort også. Der er flere billeder fra vores strandtur i weekenden i indlægget her.

I dag skal jeg med en veninde, som skal have lagt prøve makeup til sit bryllup. Jeg har lovet at give min mening med på vejen og så er det bare hyggeligt at skulle med! Har I nogle skønne planer for weekenden?

I bought this lovely beach skirt back in April when it wasn’t warm enough yet for the beach. But now it is and I wore this last weekend when we went to Kerteminde for a whole day.

 photo outfit-weekend-kerteminde-sydstranden-magasin-du-nord-nederdel-only-anker-taske-strandtaske-sommerhus-sommerferie-i-asos-t-s_zps903sw00p.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til bryllupper