Body update

Mine ASOS cravings

 photo asos-cravings-kjole-red-print-white-warehouse-gul-efterarskjole-paperdolls-heels-lace-black-shoes-sko-stiletter_zpshzjmcxnt.jpg photo asos-cravings-missjeanett-sling-backs-pyjamas-beaded-bag-taske-sko-new-look_zpsmnz9tyae.jpgReklamelinks:
1/ ASOS kjole HER   2/ Paper Dolls sko HER   3/ ASOS WHITE kjole HER
4/ Warehouse kjole HER   5/ New Look HER   6/ Every Cloud kjole HER
7/ ASOS pyjamas HER   8/ ASOS taske HER

Det er et stykke tid siden, at jeg har lagt en god stor ordre hos ASOS, så jeg har efterhånden samlet godt sammen af ting jeg craver derinde. Lige nu gad jeg virkelig godt have den røde kjole. Perfekt her til sensommeren, men den kan i den grad også styles fint til efteråret. Jeg ville faktisk heller ikke have noget imod, at skoene modellen har på til kjolen, fandt sin vej hjem til mig (de er netop nu sat ned til 220 kroner HER). Men jeg er også helt skudt i skoene nr. 2. Hold op, hvor er de fine!! Og de er ikke særlig dyre! Nu ved jeg ikke, hvordan de er i virkeligheden, men de ser en del dyrere ud end 300 kroner (de er sat ned fra 550 kroner HER). Kjolen nr. 4 fra Warehouse er jeg virkelig også vild med – den har de fineste detaljer! Jeg kan bare ikke beslutte mig for, om jeg skal have den i den gule farve her eller i denne blå. Den gule er mest efterårs-agtig, men omvendt er jeg bare rigtig god i blå. Nr. 6 er netop sat ned til 180 kroner (HER) og det er så billigt, så den må jeg lige give en chance. Pyjamas nr. 7 er virkelig pæn og vil være genial til, når nætterne bliver køligere, men det aftaler vi lige først sker om en måneds tid, ikke? 😉

It has been awhile since I’ve made a big order on ASOS. And because of that I’ve a lot of things that I’m craving from the site at the moment. All these thing are most welcome to come and live with me! I’m especially found of the red dress no. 1, the shoes from Paper Dolls and the yellow dress from Warehouse (also available in blue HERE).

2 kommentarer

 • Simone

  Årh, jeg har lige gennemgået så mange af dine asos indlæg 😀 Fandt dog ikke det jeg ledte efter, men din insta gav pote. Jeg ledte efter de pink sko du har fra asos og jeg skulle helt tilbage til et post fra 24 sep. 2015 .. haha!
  Mit nye job kræver at jeg har noget med hæl på og jeg er en sneakers pige.. så det er lidt af en udfordring! Men husker de var så flotte i pink, så nu køber jeg dem i sort. Håber de er gode at gå i. 😀
  Så tak <3 Tak fordi en sneakerpige som mig, kan få den hjælp hun behøver! haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh selv tak – glad for at selv et så gammelt indlæg kunne hjælpe!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body update