Wheat by Disney

OOTD #426: SPIS! Odense Food Festival

ootd-426-spis-odense-food-festival0ootd-426-spis-odense-food-festival1ootd-426-spis-odense-food-festival2

Reklamelinks:
Minimum dress (HERE and HERE) – Maria Black earring (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE)
Ray-Ban “meteor” sunglasses – ASOS sneakers (HERE)

Odense har sin egen madfestival, som hedder SPIS! Odense Food Festival. Konceptet er lidt ala Copenhagen Dinning week, hvor man på udvalgte restauranter rundt i byen, kan spise specielle menuer til specielle priser den uge. Ugen er slut for denne gang omgang her i Odense og jeg nåede desværre ikke rundt på så mange steder, som jeg gerne ville. Jeg ville rigtig gerne have været på Mmoks, men før jeg nåede at se mig om efter en dato og en babysitter, så havde de udsolgt alle dage. I stedet tog vi alle tre spontant på Olivias en aften, hvor vi fik en rigtig fin menu. Jeg har efterhånden været på Olivias ret mange gange, så menuen bød ikke på de store overraskelser og heller ej på den store besparelse rent prismæssigt. Men maden var dejlig og det var aftenen også. Det var en af de sidste aftener vi havde med indian summer, så vi sad udenfor hele aftenen. Virkelig dejligt! Forretten var carpaccio med nødder og andet godt, som I kan se på billedet herunder. Jeg vil anbefale jer at tjekke SPIS! Odense Food Festival ud næste gang den er her. Jeg mener, at den er to gange om året.

Mit outfit den aften var ret afslappet; min kjole fra Minimum, tilsat hår i knold og sneakers. Kjolen er på udsalg både HER og HER – til stort set samme pris begge steder. Min er en størrelse 40 og den kryber en lille smule i vask.

Here in Odense we have our own food festival: SPIS! Odense Food Festival. I went to Olivias and had a nice dinner with Tim and Bella. I was wearing my dress from Minimum (on sale HERE) and sneakers. Pretty casual, but nice!

ootd-426-spis-odense-food-festival3

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wheat by Disney