Nattøj med Disney til voksne

Overgangssko fra Kavat

overgangssko-fra-kavat0overgangssko-fra-kavat1 overgangssko-fra-kavat2

Reklamelinks:
Sko fra Kavat HER

Lørdag er en lidt speciel dag i blogland. Det er ultimativt den sløveste dag hele ugen, når det kommer til besøg på bloggen (og søndag oftest den allerbedste). Men når lørdagsindlæggene er børnerelateret, så er I en del der kommer på besøg. Måske er der forskel på, hvordan jer med børn og jer der ikke har børn læser blogs om lørdagen? Derfor vil jeg prøve noget nyt og at der fra nu af hver lørdag, er et børnerelateret indlæg. Jeg vil stadig gemme de store debatindlæg til andre ugedage, men vil I gerne have mere børnetøj og andre finurligheder, så er det fremover om lørdagen det sker. Jeg håber, at I vil tage godt imod tiltaget og I må gerne komme med ønsker til lørdagsindlæggene!

I dag handler det om overgangssko. Selvom vi har virkelig, virkelig godt vejr for tiden (de lover 28 grader i Odense på tirsdag. Hvor er det vildt midt i september!), så skal vi til at tænke på flyverdragter, vinterjakker og varmere sko til de små. Det bedste ryger ret hurtigt! Det første jeg har købt til Bella, er overgangssko her til efteråret og det blev disse fine sko fra Kavat. Jeg så skoene for første gang, da jeg var til modeugen i februar og lige siden har jeg været fast besluttet på, at dem skulle jeg have købt til Bella. Jeg elsker detaljen med frynserne bagpå og det gør hun også. Hun kalder dem for “indianersko” 😉 Det er i øvrigt hendes første par sko med velcrolukning, så nu kan hun selv få dem af og på. Det er smart! Kavat er svensk og læderet er ecotex, hvilket er en fantastisk bonus. Bella har smalle fødder og der passer Kavat bare rigtig godt til hende (før brugte hun Pom Pom og Pom D’api) – uden at være super smalle i modellen. Den smukke brune farver går til det meste, men er I ikke lige til den, så findes de også i en lys gul (som er nedsat) og en smuk koral-lyserøde HER.

Har I fået styr på overgangssko til ungerne?

I’m gonna do a blogpost every saturday on kids stuff. Today it’s about shoes for fall and I’ve bought these cool shoes from Kavat for Bella. The leather is ECOTEX and they’re very easy to get on. They’re available here.

overgangssko-fra-kavat3

bloglovin
   

6 kommentarer

 • Kan de købes i Odense? Lige med sko foretrækker jeg, at hun kan prøve dem frem for online køb

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det ved jeg faktisk ikke! Ja, der Bella var yngre, der tog vi også altid i butikker. Men nu kender jeg hendes fod og kan selv se om hun går godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Har faktisk allerede fået styr på vinterjakke, flyverdragt, overgangssko og jakke… Jeg mangler dog et par vintersko til min dreng.. Men er de alle bare utrolig kæmpe/kluntede, eller er det bare mig?
  Det er første år med rigtige vinterstøvler for os – så måske du har ideer til nogle mærker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har styr på vinterjakken nu og så overgangssko. Mangler stadig flyverdragt (men har to forskellige i kikkerten) og så vinterstøvler.

   Nej, du har ret… vintersko til børn er oftest ikke særlig pæne og meget kluntede. De første par vintre gik jeg kun efter pasform til Bellas smalle fødder og så lukkede jeg lidt øjnene for, om jeg synes de var pæne. I år håber jeg på, at kunne kombinere pasform og udseende 😉 Hun havde vist et par fra Arauto Rap sidste år. Dem kunne jeg også godt finde på at kigge på i år. De sad godt på hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig flotte.
  Vi har købt Ecco til min lille spirrevip på 15 mdr., der kun har gået i 2-3 mdr. Som du selv nævner i kommentaren ovenfor, så foretrækker jeg også at købe sko i en fysisk butik, når børnene er små. Så lige nu køber vi kun efter pasform, men jeg glæder mig til at vi kan købe lidt mere efter udseendet også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Da Bella var 15 mdr gik vi også kun efter comfort. Det skal jo helst ikke påvirke børnenes motorik, når de stadig ikke er super stabilt gående.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nattøj med Disney til voksne