OOTD #423: Hjerter og i juryen til Best of Odense

September shopping cravings

september-shopping-cravings0

Reklamelinks:
1/ ASOS WHITE kjole HER   2/ Karl Lagerfeld taske HER   3/ Nike Performance tights HER
4/ Designers Remix kjole HER   5/ Ganni hårbøjle HER

Denne kollage burde være fyldt med strik og varme sager, men jeg kan simpelthen ikke få tunet mig selv ind på den slags, når vejret er, som det er. Selvom jeg virkelig burde kigge på en vinterjakke snart. Seriøst, vi har ind til videre haft bedre vejr i september end vi havde i juli.

I stedet vil jeg i denne måned helt vildt gerne have hårbøjlen fra Ganni. Jeg er helt solgt, men tøver lidt på grund af prisen. 500 kroner er lidt much for en hårbøjle, ikke? Men den ville være perfekt til både hverdag og fest. Den ville for eksempel være fed til den smukke hvide kjole fra ASOS (nr. 1). Og så ville jeg gerne have den på i november, hvor jeg skal til uddelingen af Best of Odense priserne (som jeg har skrevet om her i går). Kjolen fra Designers Remix er jeg blevet lidt vild med efter, at jeg lavede dette indlæg om drop waist kjoler. Det er dét farlige ved at have en blog – oftest får man mest af alle fristet sig selv 😉 Jeg kunne virkelig også godt bruge et par træningstights mere, da jeg pt løber lidt for hurtigt for at få vasket dem, som jeg har, før de skal bruges igen. Tasken fra Karl Lagerfeld bliver, realistisk set, ikke købt denne måned, men hold op den er pæn. Derfor måtte den lige med. Av den ville være fin til efteråret!

I kan se sidste måneds shoppe cravings HER, hvor jeg endte med at købe regnfrakken, kjolen fra Ganni og stiletterne fra ASOS (stilletterne kan I se på HER).

It’s so hot in Denmark these days that I can’t get my self to buy knits and coats. Instead I’m craving all these things this month. I’m completely in love with the hairband from Ganni and the white dress from ASOS WHITE. I do also need a pair of new workout tights.

bloglovin

2 kommentarer

  • Den hårbøjle er altså også virkelig fin, og hey.. Hvis du bruger den 20 gange koster den kun 25 kr. pr gang – Dét er jo et rent røverkøb!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Haha sådan kan man selvfølgelig også se på det! 😉 Den er så fin!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #423: Hjerter og i juryen til Best of Odense