Konkurrence: Vind makeup fra Yves Rocher og 3500 kroner til spaophold

Afsted til Skotland

Afsted til Skotland Fra da vi var i London sidste efterår

Så smutter jeg til Skotland og hvis I skulle være i tvivl, så GLÆDER jeg mig SÅ meget. Jeg har ændret lidt i vores rute siden jeg lavede denne rute, men det er småting og i det hele store, er det stadig den samme rute. Hvis I har nogle tips til Edinburgh, Portree (Skye), Glencoe, Crieff eller Stirling, så må I rigtig gerne dele her i kommentarfeltet. Jeg mangler især gerne tips til steder at spise i Edinburgh. Der har jeg ikke fundet så meget (andet end steder, hvor man kan spise kage, men vi skulle jo også helst have noget andet end sukker 😉 ), så der må I rigtig, rigtig gerne dele, hvis I har noget. Også gerne hvis I kender til spisesteder i de andre byer. Generelt er jeg lidt low på mad anbefalinger over det hele. Jeg har kun et par stykker til Skye.

I kan, som altid, følge med på instagram HER og på snapchat, hvor jeg hedder missjeanett. Jeg har netop købt ny telefon, så jeg er klar til en masse smukke billeder fra det skotske. I dag vil vi kigge nærmere på Edinburgh og så tager vi videre i morgen. Vi vender dog tilbage til Edinburgh igen på onsdag.

Now I’m leaving for Scotland and I’m SO excited! Do you have any tips (things to see, where to eat) for Edinburgh, Portree (Skye), Glencoe, Crieff or Stirling? You can follow my trip on Instagram HERE and on snapchat: missjeanett
We’re starting in Edinburgh today and then moving on tomorrow.

6 kommentarer

 • Malene

  Det er 3 år siden, jeg selv var i Edinburgh, så jeg ved ikke om den stadig er anbefalelsesværdig, men vi spiste frokost på en fantastisk restaurant, Timberyard http://www.timberyard.co/index.php midt i Edinburgh. Den ligger i en super cool, gammel fabriksbygning, og maden var helt fantastisk, og udelukkende lavet af lokalproducerede råvarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis I er til kød, ost og god vin, så prøv Pickles. Det er sådan lidt tungt og skotsk. (Hvis der er noget, der hedder det…. :-D)

  Italiensk skal I besøge Locanda du Gusti

  Begge steder mellempriser.

  Skal det være på budget, så Oink. Pulled pork sandwich og steg 🙂 Du ved, engelsk søndagssteg

  Enjoy!

  Og husk en adapter. Det glemmer jeg ALTID!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det var spisesteder i Edingbough, ovennævnte kommentar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  God tur, det lyder som en fantastisk rute I har planlagt!

  I Stirling kan pubben The Birds & The Bees anbefales, den er super hyggelig og maden er god. Den ligger ca ti minutters gang fra centrum – http://www.thebirdsandthebees-stirling.com
  The Spice Lounge at No 7 skulle eftersigende være god, hvis I kan lide indisk curry.
  Frokost kan evt spises på Stirling Castle, deres cafe er udemærket, og afternoon tea på Golden Lion Hotel er helt OK til prisen (ca 100kr). Hvis i skal have kaffe og en scone er The Burgh Coffee House hyggeligt med gid betjening og autentisk stemning.
  Og så husk at drikke IrnBru for den ægte skotske oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Arentsen

  Whistlestop til gode burgers i Edinburgh!!!!
  https://www.whistlestopedinburgh.co.uk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind makeup fra Yves Rocher og 3500 kroner til spaophold