Afsted til Skotland

Bolig cravings: Hygge-opgradering til efteråret

bolig-cravings-hygge-opgradering-til-efteraret0Reklamelinks:

Det er næsten så sikkert, som amen i kirken: Så snart vi rammer efteråret, så slår redebyggeren i mig til og vil gerne gøre boligen lidt mere lækker og hyggelig. Nok fordi at jeg ved, at vi de næste mange måneder tilbringer rigtig mange timer indenfor. Lige nu vil jeg gerne lave næsten alle rum om, men jeg forsøger at tage dem et ad gangen, så det hele ikke bare ender med at rode. Lige nu har jeg mest fokus på spisestuen og vores stue – men det er nok også de to rum, man er mest i (i vågen tilstand). Jeg gad godt at eje alle disse fine ting…

 1. Den smukkeste grønne vase fra Lyngby. Og gerne med blomster i samme farvepalette som på billedet.
 2. Det er ikke kun i modeverdenen, at velour er hot – det er det i den grad også i boligen! Min sofaen ville være så lækker med en masse velourpuder. HER fra Ellos.
 3. Og endnu en velourpude fra Ellos HER
 4. IKEA er lige kommet med en masse nyt og jeg er faldet for den fine glasboks. Den kan bruges på mange måder; til smykker, makeup eller åben med en plante i.
 5. Jeg er vild med ramme fra Hübsch! (HER)
 6. Den grønne velourpude er min personlige favorit af de tre i collagen. Den er også fra Ellos HER
 7. Og en til grøn vase – også fra Lyngby! De er netop kommet med en masse runde vaser og dem er jeg lidt vild med.
 8. De tre styk fletkurve fra House Doctor er måske lidt i overkanten (i hvert fald stående sammen), men den store vil jeg gerne have en plante stående i ude i min spisestue. Åh pænhed!

It happens every year; each time the weather turns and fall starts, I feel the need to update our home. Maybe because I know that we’re going to spend so much time indoor the next many months? Right now all this would be awesome to have! Yes, I have a thing for green right now 😉

bloglovin

3 kommentarer

 • Nøjagtig det samme her – satser på endeligt at få børne- og soveværelse færdig indrettet. Første skridt bliver at få bygget garderobe skab. Uhh jeg glæder mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Begge grønne vaser er også på min ønskeliste til jul! (Ja, den er jeg for længst gået i gang med ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsted til Skotland