Bolig cravings: Hygge-opgradering til efteråret

Jeg har i dag været ved at græde flere gange

Jeg har i dag været ved at græde flere gange

… og det har været fordi, at jeg har været overvældet på den mest positive måde. Jeg har kun prøvet det en gang før – at en destination næsten har bragt tåre frem hos mig. Det var da jeg stod på toppen af Rockefeller Center i New York. Det var så surrealistisk, at jeg endelig stod i byerne over dem alle efter så mange års drømmerier. I dag har jeg været ved flere gange og jeg kan mærke, at nu hvor jeg sidder og skriver til jer, og ser billederne igennem fra dagen – så overvældes jeg på ny. Jeg har aldrig set noget lignende, som de ting jeg har set i dag. Det her landskab er taget ud af film (sjovt nok, som at der er optaget mange film her) mixet med noget der ligner scener fra Ringenes Herre og landskab på fremmede planeter. Her er så ubeskriveligt smukt og selvom billederne er flotte, så gør de det her land INGEN justice. Overhovedet. At jeg så i dag også pressede mig selv (og min angst) på den bedste måde, og simpelthen besteg et bjerg. Med en 3-årig. Det havde jeg ikke troede før jeg tog afsted. Men det gjorde vi og det var faktisk ikke mig der sagde fra til sidst. Jeg kunne godt have gået længere op. Vi hikede op til Old Man of Storr (på billedet under, hvor I også kan spotte andre der hiker), hvor vi først stoppede, da trailet blev ret “off road” og man skulle til at bruge hænderne også. Der synes vi ikke længere, at det var forsvarligt med et barn. Men sikke en oplevelse. Jeg er helt høj og vildt stolt af mig selv. Jeg fyldt op helt ind til sjælen på gode ting.

I morgen forlader vi Isle of Skye – ja, faktisk også The Highlands. Og jeg har det som om, at ferien er slut og det er den slet ikke (vi har flere dage endnu). Men det her var, hvad jeg havde glædet mig mest til og det levede op til ALT. Der kommer meget mere – ruten, hoteller, Edinburgh osv. Men jeg havde bare lige lyst til at nedfælde dagens tanker.

Åh, Skotland… jeg efterlader et lille stykke af mit hjerte her.

Jeg har i dag været ved at græde flere gangeJeg har i dag været ved at græde flere gange

I’ve been close to tears several times today. Because I’ve been so moved by the insanely amazing views and sites of Isle of Skye, Scotland. It might sound weird, that I get so moved by nature views, but I really did. I’m leaving a piece of my heart here in Scotland.

16 kommentarer

 • Nanna

  Årh jeg savner Isle of Skye! Jeg læste et semester i Skotland (Stirling), og var også på road trip rundt i landet. Din snapchat får mig virkelig til at savne det landskab og den fredfyldte følelse det giver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh vi overvejer faktisk at stoppe i Stirling på vej tilbage til Edinburgh. Er Stirling Castle et stop værd?

   Jeg ved også allerede, at jeg kommer til at savne Skye så så så meget! Her er så smukt og fredfyldt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Altså jeg syntes personligt da jeg var der, at Stirling Castle var bedre end Edinburgh. Det var sjovere, og der er gjort mere så det føles som om at du træder tilbage i tiden. Bare udsigten fra slottet er det hele værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi endte med at droppe Stirling, da vi blev enige om, at vi ikke har været i Skotland for sidste gang og at vi i stedet napper det næste gang. Til gengæld tog vi på jagt efter Outlander-sites 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  nogle af de billeder minder en anelse om dem, jeg selv tog – i Australien. Men tænk, at man ikke skal længere væk for at opleve noget så fantastisk. Jeg glæder mig til rejsebeskrivelse (og gerne med fokus på det at rejse med barn), for tænker, at det skal opleves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, vi har det nemlig her i vores egen lille andedam! Min svoger og min søster var i Skotland i sidste uge. Min svoger har boet i Australien og han sagde, at han synes at Skotlands natur slår den i Australien. Jeg har ikke selv været i Australien, men den er godt nok også vild her i Skotland.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wauw! Det ligner virkelig at du står foran en filmplakat på første billede 😀 Så smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Alt der ligner også noget, som man kun ser på film!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Jeg har lige linket dette indlæg til min kæreste – til januar har vi planlagt en tur til Skotland. Egentlig “bare” for at besøge min veninde i Aberdeen, men nu blir jeg da også helt hooked på The Highlands! Needless to say så venter jeg SPÆNDT på flere opdateringer. Shit, hvor ser det vildt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I skal så meget tage til the highlands – det er så smukt! Det eneste jeg tænker på, er om I har sne i januar, fordi så bliver det en lidt vild tur op i bjergene. Det ville jeg måske genoverveje lige i januar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Både her og på snappen., ser det helt fantastisk ud.
  Jeg prøver ihærdigt at overtale manden til en ferie i Skotland!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Prøv at lokke ham med massere af whisky og masser af tung mad. Vi har fx fået bacon til morgenmad ALLE steder vi har overnattet. Og så er det virkelig et helt fantastisk land. Det er det smukkeste natur, som både Tim og jeg har set.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det ser helt vildt ud! Jeg drømmer også om at komme til Skotland!
  Sidste sommer var min familie og jeg på roadtrip i Sydengland og Wales… Needless to say, de walisiske landskaber er LATTERLIGE! Meget lig de skotske… Wales bør bestemt også overvejes, hvis i får lyst til at udforske Storbritannien mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg ved ikke, hvad det var, som Skotland gjorde ved mig, men jeg prøvede at beskrive det lidt i indlægget her. Det var en underlig følelse, men jeg følte virkelig, at jeg fandt noget af mig selv på den tur. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] rute HER (inklusiv stop og hoteller) og min guide til Outlander-steder i Skotland HER. Der er også dette indlæg – om at være ved at tude i Skotland hele tiden. Desuden kommer der snart guide til Isle of […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig cravings: Hygge-opgradering til efteråret