Bellas vinterjakke fra Mini A Ture

Mini A Ture fake fur og 25% rabatkode i dag -kun til mine læsere!

Mini A Ture fake fur og 25% rabat i dag -kun til mine læsere! Reklamelinks:
1/ Jakke HER   2/ Handsker HER   3/ Cardigan HER
4/ Flyverdragt HER   5/ Jakke HER   6/ Snefutter HER

I mens jeg vender snuden mod DK igen, så vil jeg lige dele en rabatkode med jer denne fredag. Jeg har nemlig fået lov til, at give jer 25% rabat på Mini A Ture hos Boozt. Men kun i dag! Det er i anledningen af, at Mini A Ture har lavet en eksklusiv kollektion kun til Boozt, hvor pelskanten er udskiftet med fake fur. Boozt har nemlig den politik, at de ikke vil sælge ægte pels så man kan altid være sikker på, at man ikke køber ægte pels hos dem. Og det er jo rart for os, som går op i dette. Nu skal dette indlæg ikke blive et politisk indlæg med for-og-imod-pels og jeg går egentlig også ret stille om dørene med min holdning på området. Men jeg er virkelig ikke fan af ægte pels. Det er der mange grunde til, som jeg ikke har tænkt mig at diskutere her, men for eksempel så synes jeg bare ikke det er pænt. Overhovedet. Det eneste jeg ser, når jeg ser en ægte pels, er at der kommer der et dødt dyr gående. Og det handler ikke om metoden (eller jo, lidt), om at jeg er vegetar (fordi det er jeg ikke) – men jeg tænker bare på døde dyr, når jeg ser det. Af samme grund så putter jeg heller ikke Bella i ægte pels og derfor går jeg altid udenom jakker med pelskant. Jeg er nemlig en gang kommet til at købe en jakke, hvor jeg troede at kanten var fake fur – og det viste det sig så at den ikke var. Men Mini A Ture har som sagt lavet en kollektion af jakker og flyverdragter, hvor kanten er fake fur, som kun bliver solgt på Boozt HER.

Og i den forbindelse kan I i dag – og KUN i dag få 25% rabat. For at få rabatten skal I klikke HER og bruge rabatkoden jeanett25 ved udtjekning i kassen.
Den gælder som nævnt kun i dag fredag d. 21. oktober (til midnat i aften). Den gælder faktisk på alt fra Min A Ture. Så I kan både shoppe overtøj, men også tøj mm. Så længe I bare shopper for min. 599 kroner (før rabatten). Den gælder dog ikke på udsalg.

Jakken nr. 5 er den samme som Bellas jeg viste frem HER – den har bare fake fur kanten til forskel.

Mini A Ture has made an exclusive collection with fake fur only for sale on Boozt.com HERE. And today you can get 25% off of everything from Mini A Ture. To get the discount click HERE and use the promo code jeanett25 at check out. There’s a 599 DKK minimum spend, but it works on everything from Mini A Ture except for sale. It’s only valid today (Friday Oct 21st) so do your shopping today!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas vinterjakke fra Mini A Ture