Outfit of the day #432: Buksedragt i velour

Min weekend: besøg af min søster og simremad (generelt god mad denne weekend)

red-wine-chips-fredagshygge-missjeanett-min-weekendmeyers-simremad-simreretter-opskrifter-med-rodbeder-timian-simre-missjeanett-bog-kogebog-min-weekendsimret-med-rodbeder-rygeost-kartofler-oksekaber-timian-efterar-opskrift-meyers-missjeanett-min-weekendgin-og-rose-lemonade-tonic-rosenvand-drinks-cocktails-missjeanett-odense-min-weekend

Åh en fin weekend, jeg har haft! Fredag stod den på en masse hygge, da min søster kom på besøg fra København. Hun kom lige fra arbejde, så vi havde sørget for rødvin og chips, da hun kom. Imens vi hyggede, hyggede en anden ting sig ude i køkkenet: jeg havde nogle timer i forvejen sat en lækker simret med rødbeder, oksekæber og aspargeskartofler over, som vi skulle have til aftensmad. Lige inden servering kom der en masse fynsk rygeost på – vildt lækkert! Efter middagen gled vi alle ned i sofaen og snakkede til ud på natten med gode cocktails. Jeg er i øjeblikket helt vild med at erstatte tonic i g&t med rose lemonade. Det smager som tonic med rosensmag og passer utrolig godt til gin! (Jeg finder dem i Vinens Verden her i Odense).

brunsvigersnegle-brodet-fra-brod-danish-bread-studio-kombucha-med-ananas-fra-aarstiderne-missjeanett-morgenmad-min-weekenddsmafolk-ulvekjole-kjole-med-ulve-missjeanett-min-weekend-regler-ipadandebryst-opskrift-med-rodkalssalat-kartoffel-pinjekerner-avocado-missjeanett-min-weekend

Lørdag sov vi alle længe, da vi jo kom lidt sent i seng fredag nat 😉 I løbet af natten var min svoger også dukket op (han havde været ude med nogle venner), så vi kunne alle spise (sen) morgenmad sammen. Tim var så sød at køre ind til BRØD og hente brød(et) og en masse brunsvigersnegle. Ellers kom der rygeostsalat fra slagteren og kombucha på bordet. Når man har besøg af fynboer, der ikke lever på Fyn, så er det altid et hit med brunsviger, da de ikke kan finde ud af at lave dem ordentlig andre steder. Og især ikke i København (sorry, Kbh! Meget andet kan I virkelig, men sgu ikke brunsviger). De var også et kæmpe hit hos de to besøgende 😉 Resten af eftermiddagen gik med dejlig afslappende sløvhed, da min søster og svoger først skulle videre senere på dagen. Bella og moster fik leget med frisure, men Bella begyndte at blive varm, utrolig snottet og ret så sløv. Da vi nåede aften, havde hun rigtigt feber, den lille mus. Imens Tim nussede om hende, så fik jeg lavet et lækkert måltid mad; andebryst, kartofler og jordskokker i ovnen og en lækker salat med rødkål, avocado, appelsin og pinjekerne. Øj, det var godt! Jeg fik det dog ikke arrangeret så pænt, inden jeg tog billeder, men det var virkelig godt. Jeg fik set The Crown færdig på Netflix og ellers gik vi alle tidligt i seng, da jeg godt kunne fornemme, at det måske blev en lang nat med hende den feberramte.

leg-med-bobles-hule-bygge-slot-missjeanett-min-weekendtom-dixon-lysestage-guld-gold-candle-missjeanett-min-weekend-boligjordskokkesuppe-med-bacon-purlogsolie-timian-opskrift-god-blogger-missjeanett-soup-reciepe

Natten mellem lørdag og søndag var heldigvis ikke slem, men Bella var godt ramt af feber. Søndag havde hun det heller ikke bedre – faktisk næsten værre. Vi skulle egentlig have været til fødselsdag hos vores venner Mikkel og Ann-Britt, men jeg blev hjemme med Bella og sendt Tim afsted i stedet. Imens byggede vi hule, som Bella kunne ligge i og putte. Stakkels mus. Hun har faktisk også været syg både mandag og tirsdag, men er vist rask nok til i morgen. Da Tim kom fra fødselsdagen hjem, smuttede jeg til træning (man bliver endnu mere bidt af det, når man kan se resultater som her). Efter en vildt god omgang træning, lavede jeg en hurtig, men vild lækker, jordskokkesuppe med purløgsolie og lækker, sprød økologisk bacon. Jeg deler min opskrift med jer snart! Efter et langt varmt bad, tændte jeg stearinlys, Bellamus blev puttet og vi kastede os over de seneste afsnit af Westworld.
Mine fine lysestager (jeg elsker dem stadig) er fra Tom Dixon HER.

Sikke en dejlig weekend! Jeg ved ikke, om det er noget, som jeg bilder mig ind, men jeg føler, at jeg sætter mere pris på de små ting, som vi laver i løbet af en weekend efter jeg er begyndt at lave disse indlæg. Det er virkelig dejligt! Og tak fordi I tager så godt i mod dem også!

My weekend: Friday my sister came to visit (from Copenhagen) and we had a lovely time with red wine, great food (from this book) and later gin & rose lemonade. Saturday we ate (late) breakfast with my sister and her husband (he came late in the night). We just relax the rest of the day and I made duck for dinner. Sunday Bella was warm and had gotten a cold. We were surposed to go to a birhtday at some friends, but I stayed home with sick Bella. When Tim got home again, I went to the gym. For dinner I made a jerusalem artichoke soup and I’ll be sharing my reciepe with you soon. It was so delicious!

bloglovin

4 kommentarer

 • Det lyder som en virkelig hyggelig weekend. Jeg når ofte at få proppet mine weekender med for mange ting, så jeg bliver helt stresset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det kender jeg godt! Det kommer vi også tit til, men vi prøver at blive bedre til at lade være. Fordi man har virkelig brug for weekenderne til at lade op!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vin og brunsviger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, vel? To af de gode ting i verden! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #432: Buksedragt i velour