Outfit of the day #437: Stylenanda kjole

Kjoler til jul til små piger

julekjoler-til-piger-christmast-dresses-mini-rodini-reindeer-dress-kjole-askepot-disney-by-wheat-mini-a-ture-dionajulekjoler-til-sma-piger-smafolk-bakito-mango-kids-molo-christmas-dress-for-girls-reindeer Reklamelinks:
1/ Mini Rodini HERE   2/ Disney by Wheat HERE   3/ Disney by Wheat HERE + HERE   4/ Mini A Ture HERE + HERE
5/ Bakito HERE   6/ Molo HERE   7/ Småfolk HERE + HERE   8/ Mango Kids HERE

Flere af jer har efter indlægget her nævnt, at I også køber en ny kjole eller sæt til jeres børn her til jul. Bellas julekjole er som sagt i hus (denne her), men hvis I har en pige, som stadig mangler, så er her otte fine bud på julekjoler. Bella har også nr. 1 fra Mini Rodini (den havde hun på her) og så er nr. 4 hendes kjole til juleaften. Og for det ikke skal være løgn, så har hun faktisk også nr. 2 og nr. 5. Sidstnævnte jeg købte for et stykke tid siden, men egentlig også synes ville gå godt til jul. Jeg er helt syg med nr. 6 fra Molo. Den måtte de virkelig gerne lave til voksne også, haha! Ej, den er fantastisk. Nr. 8 er virkelig også skøn og velour er jo hot hot hot lige nu (også til børn).

Hvis I har fundet noget på Boozt, så er der i dag og i morgen en rabatkode, som giver 20% ekstra på alt børneudsalg på Boozt. Den hedder HAPPY20 og I kan finde udsalget HER. Nr. 2 fra Disney by Wheat er faktisk sat ned, så rabatkoden gælder på den. Der er også en masse andet fra Disney by Wheat (jeg skrev om kollektionen her) der er sat ned HER. Minimumskøb er 999 kroner.

It’s time to find out what our daughters are wearing on Christmas and I’ve found 8 dresses that would be perfect. Bella’s wearing no. 4, but no. 1 is also going to be worn this Christmas. Have you found your kids outfits for Christmas yet? Today and tomorrow you get an extra 20% on Kids sale on Boozt if you use the promo code HAPPY20. You’ll find the Kids sale HERE. No. 2 is on sale with 20% extra available here.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #437: Stylenanda kjole