Risalamande opskrift - den bedste!

Min weekend: pomfritter mod kvalme, om gymnasietiden og SKAM

odense-jul-julelys-nedregade-nedergade-2016-mitodense-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-odensebloggersmcdonalds-blogger-dansk-happy-meal-syng-kampagne-sing-campaign-movie-film-2016-missjeanett

Min weekend startede næsten som en dejavu i forhold til min weekend for to uger siden: torsdag aften, efter jeg er kommet hjem fra Damernes biografklub, får jeg det skidt og jeg ligger med ondt i maven det meste af natten. Jeg får heldigvis sovet lidt, men det fortsætter desværre, da jeg vågner. Det meste af min fredag går med at ligge på sofaen og ynke mig. Vi er alle tre en kort tur oppe i gågaden (hvor er der bare hyggeligt – åh Odense, jeg elsker dig!) og efter tog vi McDonalds med hjem til aftensmad. Yes, McDonalds. Det var det eneste, som jeg havde lyst til med min kvalme. Det lyder måske underligt, men jeg tror, at det er et levn fra da jeg var gravid. I mange, mange måneder med syg graviditetskvalme var McDs pomfritter det eneste jeg kunne få ned (uden dyppelse og ingen burger). Så nu når jeg ligger med omgangssyge, er McDs pomfritter oftest det eneste jeg kan få ned . Ret skørt. Normalt spiser jeg virkelig sjældent McD, men i fredags var det alt jeg ville have.

trolls-armband-byg-selv-bracelet-guy-diamond-make-your-own-blogger-missjeanett-min-weekendvasketoj-miss-jeanett-blogger-ok-design-stol-i-stue-min-weekendjuletra-miss-jeanett-bauhaus-smafolk-kjole-til-jul-min-weekend

Lørdag havde vi egentlig en halv aftale med nogle venner om aftensmad, men den faldt igennem i sidste øjeblik. Det blev derfor en stille og rolig weekend, hvilket måske er meget rart her lige inden jul. Jeg kunne også godt mærke, at der havde været run på i hverdagene op til denne weekend. Mig, Tim og Bella havde ikke været sammen alle tre en eneste aften indtil vi nåede weekenden. Så vi trængte bestemt til en weekend, hvor vi bare var os – alle tre. Lørdagen gik bare med leg med Bella (hun og far har gang i en fangeleg på det nederste billeder), jeg fik ordnet lidt vasketøj og så fik jeg læst en masse. Og så var kalendergaven i hendes sok et kæmpe hit: et sæt, hvor man selv skulle lave sine egne Trolls-armbånd. Hun har et med Guy Diamond (ham som prutter glimmer ud af numsen og vis stemme er autotune. Jeg gad godt være Guy Diamond) på længere oppe.

acai-bowl-opskrift-reciepe-strawberry-blueberry-banan-goji-missjeanett-min-weekendjulepynt-glashus-miniature-landskab-stakit-lys-missjeanett-blogger-min-weekendbobles-leg-donut-hoppe-my-little-pony-missjeanett-min-weekendskam-sesong-sason-1-2-pa-dr3-dr-dk-missjeanett-min-weekend

Søndagen startede vi alle tre med en omgang acai bowl. Jeg kommer med en opskrift til jer snart! Uhm, det er vi godt nok alle blevet kæmpe fans af. Bella spørger ofte en “smoothie skål”, hvilket jo er det, dét er. Lidt forenklet. Herefter tog jeg til træning, imens Tim fik ryddet lidt op. Det var en virkelig dejlig omgang træning. Jeg elsker når man kan præstere mere end man plejer – og uden at det hiver tænder ud. Jeg har endelig også måtte overgive mig til SKAM. Jeg har ellers strittet imod rigtig, rigtig længe. Hypen irriterede mig simpelthen så meget, at jeg blev trodsig og nægtede at være en del af det. Pænt moden reaktion 😉 Men nu har jeg fået set de første to sæsoner (de ligger på dr.dk her) og jeg har været ret godt underholdt. Jeg er dog ikke head over heels ligesom alle andre, men jeg skal helt sikkert se sæson 3 og videre. Når jeg ser SKAM, så bliver jeg lidt i tvivl om, om jeg savner gymnasietiden eller er virkelig lykkelig for at den er forbi – og man kom ud af den i et stykke (og som et menneske). Mest det sidste, tror jeg. Jeg havde en fantastisk folkeskoletid (modsat de fleste jeg kender), men ikke nogen specielt god gymnasietid (før jeg gik om og kom i ny klasse). Er I hooked på SKAM?

I had a pretty slow weekend again – which is nice just before Christmas! Friday I wasn’t feeling well and all I felt like eating was McDonalds. Yeah, I know – McDonalds. Not something I eat often, but their fries was all I felt like on Friday. Saturday we played with Bella, watched some Christmas movies and I did some laundry. Wild blogger life 😉 I started my Sunday making acai bowl for everyone. We love acai bowls! After that I went to the gym while Tim and Bella cleaned up the house a bit (probably mostly Tim, haha). I’ve finally given into the norwegian TV show SKAM. It’s a huge hit here in Denmark! Have you seen SKAM?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

5 kommentarer

  • Sisse Christensen

    Jeg er ikke bare hooked på skam – jeg er besat! Endnu en gang – jeg elsker dine weekend indlæg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Haha! Den er også god!

      Og tak Sisse, det er jeg glad for! Jeg er ked af, at mine weekender i december har været kedeligere end ellers (jeg synes selv, at de har været dejligt afslappende, men når jeg har skullet lave disse indlæg, så har de sgu set lidt kedelige ud, haha).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er altså lidt sjovt som vi to altid på en eller anden måde følger hinanden, oplever det samme eller har de samme meninger 😉
    Jeg har også først her i weekenden overgivet mig til SKAM og har også strittet hårdnakket imod pga. al den hype. Jeg må så indrømme at jeg er hooked. JEG ELSKER DEN.

    Og hvor er det godt beskrevet det med at man skiftevis savner gymnasietiden og er lykkelig for at man kom helskinnet igennem :0)

    Kram fra Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, det er altså lidt sjovt! It’s meant to be 😉

      Den hype gjorde mig bare skide modstridig. Det er mega umodent at jeg reagerer sådan, men jeg tænkte “fandme nej om jeg gider at være en lemming”. Men den er jo god og så må man bare give op, haha!
      Ja, jeg føler mig faktisk mest taknemmelig for at jeg kom helskinnet ud 😉 Åh man og alle havde så meget weltschmerz i den alder.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Jeg har lige som dig NÆGTET at se den serie……men nu har jeg ligget i sengen nogle dage og næsten følt mig tvunget til at se den efter dit indlæg her :0))
    Og nu er jeg forelsket i ham William…..det var altså den ENESTE grund til at jeg gad at se den …..oz selvom jeg er dobbelt så gammel som ham det kommer slet ikke sagen ved ha 😉 Jeg kan da ikke være den eneste der sys han var temmelig lækker?

    Og glæde dejlige juuuul herfra :0))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risalamande opskrift - den bedste!