Min weekend: sygdom, borgmesterens afgang og julebesøg

Outfit of the day #436: Tropisk print om vinteren

outfit-tropical-asos-dress-kjole-satin-tall-missjeanett-blogger-leowulff-bag-taske-ray-ban-meteor-sunglasses-solbrilleroutfit-tropical-print-asos-dress-tall-collection-blogger-tropisk-ray-ban-meteor-missjeanett-odensebloggersoutfit-tropical-kjole-asos-tall-dress-collection-kollektion-missjeanett-blogger-fra-odense-odensebloggers-leowulff-bag-blue-africanoutfit-tropical-asos-print-tall-dress-collection-kollektion-missjeanett-kjole-blogger-fra-odense-morblogger-gestuza-bootsReklamelinks:
ASOS dress (Tall HERE and Normal HERE) – Leowulff bag (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Gestuz boots

Nogle af jer så måske dette indlæg i går på Bloglovin og prøvede forgæves at klikke jer ind på det. Der skete den lille fejl, at jeg kom til at trykke “Udgiv” i stedet for “Planlæg”, da jeg var i gang med at lave det. Og selvom jeg rettede det få minutter efter, så nåede Bloglovin (I kan følge bloggen derinde HER) alligevel at “trække” det og fik det til at se ud som om, at indlægget var udgivet. Det var det bare ikke. Jeg beklager, hvis I gik forgæves (jeg kunne se i Google Analytics at mange af jer havde forsøgt at klikke på det). Men nu er det her!

Kjolen er spritny og er fra ASOS (who else 😉 ). Min er fra deres ASOS Tall kollektion HER (til piger der er 175 og over), men den findes også i deres normale kollektion lige HER. Så denne gang kan I heldigvis vælge den, som passer til jeres højde. Den er ret normal i størrelsen og jeg har den i en UK12. Stoffet er satin og de stribet kanter er af noget tykt elastisk stof. Outfittet er fra i søndags, hvor vi var til julehygge hos nogle venner (som jeg skrev om i går her). Tasken er fra det Leowulff udsalg, som jeg skrev om i fredags. Den var simpelthen for fristende 😉
I dag skal jeg arbejde lidt og derefter har jeg et møde med hende her og denne dame, da vi er ved at lægge nogle “skumle” planer for noget socialt for Odensebloggers. Bagefter håber jeg, at jeg kan få tid til en gang træning, da jeg ikke har været afsted siden i onsdags. Det er for lang tid, når der går en hel uge mellem træning, kan jeg mærke.

You might have seen that this blog post was up on Bloglovin yesterday (you can follow the blog on Bloglovin HERE). But that was a mistake – I accidentally clicked on “Upload” instead of “Plan” when I was making it. But now it’s up! Sorry! The dress is all new – and from ASOS (of course 😉 ). It’s from their Tall Collection HERE, but it’s also available in regular length HERE if you’re not 5’9″ (1.75m) or more.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

outfit-tropical-print-satin-shift-dress-asos-tall-collection-kollektion-gestuz-boots-leowulff-parker-bag-flower-tropiskoutfit-tropcial-print-asos-tall-dress-kjole-collection-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-blogger-odense

8 kommentarer

  • Mari

    Superfed kjole. Endnu en gang ser tøjet bedre ud på dig end når man ser det på asos:-)
    Og sikke noget smukt hår du har:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Åhhh du er for sød, Mari! Men det er virkelig også en pæn kjole! Og tak – jeg er også vildt glad for mit hår efter mit seneste frisørbesøg. De har virkelig gjort det godt der hos Tine Balle.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • De ben der…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Du er en laber kvinde <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beam

    Shit, dit hår spiller bare! MEGAfint! Ville ønske mit hår var sådan med “krøller” og fald… men nej!

    Er ikke så glad for kjolen, men det er jo heller ikke min. 😉
    Har ikke fået læst så meget på din blog (eller andres) på det seneste – men prøver dog stadig at følge med. Kan sagtens relatere til det med tvangsjul, men min familie er desværre så lille, så man ikke rigtigt kan slippe af sted med at være alene…. hm.. Godt indlæg, i hvert fald!
    God dag til dig, Jeanett!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: sygdom, borgmesterens afgang og julebesøg