Min weekend: MASH Odense med en god veninde og nytåret samt ondt i håret

De 9 mest likede billeder på instagram i 2016

bestofnine-2016-mest-likede-billder-pa-instagram-i-2016-missjeanett-blogger-influencer-sushi-krop-bryllup-skotland-munke-mose-budapest-tim-vermund

Vores jule-selfie, min søster og mand til deres bryllup i august, et virkelig fedt citat (seriøst, vi burde alle være mere som fulde piger på fællestoiletter!), bikini på Korfu, mega god sushi fra Umashi i Odense, solskin og blonder i Budapest, de tusindevis af blå blomster i Munke Mose i Odense (jeg glæder mig til de kommer igen om nogle måneder), helt ubeskriveligt fantastiske Skotland (og mig der, bogstaveligt talt, ikke kan få armene ned) og et meget smuk solnedgang ved søen lige ved vores hus (vi bor under 100 meter fra den).

Disse 9 billeder er dem, som I har givet flest likes på min instagram i 2016. Det er da et ret godt mix af en masse rigtig gode ting? I kan i hvert fald godt lide rejser, familie og smuk natur.

Følger I med inde på instagram? Og er der noget, som I gerne vil have “mere af” derinde? I kan følge med derinde HER

Our Christmas selfie, my sister and her husband at their wedding in August, a really cool quote (seriously, we should all be more like drunk girls in bathrooms!), a bikini pic from Corfu, yummy sushi, sunshine and lace in Budapest, thousands of blue flowers in Munke Mose in Odense (looking forward to april when they’re back again!), me falling in love with amazing Scotland and a beautiful sunset at the pond near our house. These are the nine most liked photos on my instagram in 2016. Are you following me on insta? You can do it HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: MASH Odense med en god veninde og nytåret samt ondt i håret