Mit 2016: Det går fremad

Min weekend: MASH Odense med en god veninde og nytåret samt ondt i håret

mash-i-odense-tartar-forret-med-hjemmelavet-chips-restaurant-missjeanett-min-weekenddrinks-pa-mash-mandarin-sour-drink-sjus-odense-restaurant-missjeanett-min-weekendmash-odense-forret-kroketter-med-parmasan-restaurant-steak-house-missjeanett-min-weekend

De sidste to weekend-indlæg har altså været lidt underlige at lave. Ingen af dem har rigtigt føltes som weekend grundet jul og nytår. Dagene flyder bare sammen. Hvilket vel også er charmen ved ferien? Fredag opdagede jeg først, at det var fredag, da jeg var på vej ud af døren for at mødes med min veninde Tina på MASH Odense. Jeg nåede derfor kun lige at kaste mit kamera i min taske – og havde ikke taget nogle billeder i løbet af dagen ind til da. Vi fik catchet up, drukket gode drinks, ønsket hinanden forsinket god jul og et tidligt godt nytår, og spist så meget af den gode mad på MASH. Jeg er især helt syg med deres tartar (den her på billedet, hvor der er chips i). Åh, den er fantastisk! Men jeg fik også en virkelig, virkelig god bøf! Hvis I ikke har været der endnu, så kan det varmt anbefales. Vi sluttede aftenen af i deres bar med (endnu) en drink, inden vi ved en 22-tiden trissede hjemad, da vi jo begge skulle fejre nytårsaften dagen efter.

hm-horetelefoner-med-ore-missjeanett-jeanett-jeanette-blogger-fra-odense-drevsfeldt-min-weekendnytar-nytarskjole-asos-lace-black-dress-lbd-missjeanett-nytarsaften-odensebloggers-min-weekendnytarsaften-pynt-til-nytar-velkomstdrinks-bordbomber-missjeanett-min-weekendhappy-new-year-missjeanett-fra-odense-mini-a-ture-kjole-dress-nytarsaften-pynt-til-nytar-min-weekendnytarsaften-catering-mad-udefra-fra-styrbaeks-skotsk-laks-med-kokos-porrer-limeblade-og-i-odense-missjeanett-blogger-min-weekend

Lørdag var jo nytårsaften – som I nok også opdagede 😉 Det meste af dagen brugte vi på sofaen med dyner og serier, da vi for første gang i nogle år, ikke var værter selv. Det tror jeg dog, at vi er igen i år, da jeg kunne mærke, at jeg savnede værtsrollen og selve planlægningen inden. Men det var nu også vildt afslappende at tilbringe hele eftermiddagen på sofaen og bare skulle tænke på, hvornår det var tid til at hoppe i festtøjet. Jeg nåede desværre ikke at blive klar, inden det var helt mørkt udenfor og derfor fik jeg ikke taget outfitbilleder. Men jeg nåede lige et hurtigt billede foran vores verdenskort inde i stuen. Jeg havde denne kjole fra ASOS på. Vi var gæster hos nogle bekendte, som bor her samme kvarter som os, så vi kunne gå hjem, da vi kl. 05 ikke kunne få en taxa. Eller, det kunne vi, men “Den er fremme om 1,5 time”. Vi kunne gå hjem 6 gange på samme tid, så det gjorde vi. Altså, bare en enkelt gang, ikke 😉 Inden den blev 05 fik vi spist 7-retters menu fra Styrbæks (som var rigtig fin, men jeg var ikke blown away), drukket en masse vin, Baileys (det har jeg nok ikke fået, siden jeg var 18 år!), quizzet og danset. Bella hyggede sig med de mange andre børn og holdt sig vågen til lige efter midnat – hun skulle ikke gå glip af det store klimaks kl. 24! Havde I en god aften?

Bellas kjole er denne her fra Mini A Ture (HER + HER) og hendes hårbøjle er fra H&M.

nytarsdag-tommermand-junkfood-macdonalds-chips-syng-missjeanett-odensenytarsdag-blomster-louise-roe-vase-jewel-blue-missjeanett-min-weekendnytarsdag-junkfood-tommermand-banjos-i-odense-missjeanett-min-weekend

Store mængder whisky natten før gjorde, at vi fik spist os igennem uhyrlige mængder junkfood 1. januar. Både Bella og jeg vågnede efter kl. 12 (jeg elsker dig, mit lille B-menneske!) og der startede jeg med chips og cola. Senere fik vi lyst til kebab, så Tim gik på jagt efter kebab til de voksne. Sidst på dagene fik Bella McDonalds, mens vi voksne fik grillkylling fra Banjos – med brunsovs og kartofler. Shit, det var genial tømmermændsmad! Når jeg ikke spiste, så tog jeg smålure mellem serier og film. En klassisk og helt perfekt 1. januar. Til gengæld går der lang tid, før jeg igen har lyst til alkohol og klam mad. Tror jeg tager en pause fra det hele, som varer hele januar…

It has been a bit weird making the last two weekend-posts because it hasn’t felt like weekends during Christmas and New Years. This weekend I went out with my good friend Tina at MASH Odense for steaks, drinks and catching up. Such a lovely night! Saturday was New Years Eve (which you guys probably noticed too 😉 ). We was invited to a party nearby where we live and after having a lovely 7-course meal, drinks and dancing, we went home at 5 a.m. Sunday was a classic day with hangovers: lots of junkfood (I was about to write “drunkfood”, haha) and just napping in between TV-series. Bella slept until noon – I love her for always sleeping in during weekends! Did you have a great New Years?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

12 kommentarer

 • Betina

  Bellas fantastiske høretelefoner – hvor kan de købes? Har en tre-årig der ville elske dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, er de ikke fede? De er skam “bare” fra H&M. De kostede vist 179 kroner, mener jeg. Og de er købt lige før jul (hun fik dem i julegave). Jeg kan desværre ikke finde dem online, men de havde masser her i Odense, da vi købte dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det lyder som en dejlig nytårsaften:-)

  Jeg er nysgerrig, hvordan klarer Bella en hel dag med jer på sofaen og se serier og sove lure?? Vi har en på samme alder, der godt nok sov til kl 9, men så var der fuld fart på, så ingen lur eller tv her før han gik i seng om aftenen haha:-)

  Hvad pokker gør i?? Slet ikke misundelig:-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Vil du ikke svare på min besked?? Jeg kan se du svarer de andre? :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg havde ikke set den – normalt svarer jeg skam alle! Men der er svaret nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var det bestemt også! 🙂

   Hmm… jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal svare – fordi sådan har hun altid bare været. Hun har altid været en lille puttetrold. Bella sover heller ikke lur længere, men hun lå bare og hyggede med iPad og TV. Måske rejser hun sig på et tidspunkt og leger lidt med sit legetøj, men hun kommer tilbage til dynerne og sofaen igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak for svar:-) Hvor er i heldige, I skal virkelig sætte pris på det!! Her er der fuld fart på fra tidlig morgen til sengetid, også selvom der ikke bliver sovet lur mere… Puha haha:-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør vi virkelig også! Der har vi virkelig været heldige. Vi har venner, hvor deres børn i perioder er stået op 4.30-5.00. Det ville jeg seriøst ikke overleve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej MASH ser så lækkert ud. Jeg må snart afsted. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Jeg er vild med dine billeder, de er simpelthen super flotte! Og hvor se den mad altså lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2016: Det går fremad