10 ting jeg vil lave i januar

Solbriller fra Celine

celine-audrey-sunglasses-solbriller-missjeanett-blogger-smartbuyglassesceline-audrey-sunglasses-solbriller-smartbuyglasses-missjeanett-blogger-hepburnReklamelinks:
Celine “audrey” sunglasses HERE

Jeg har haft luret på de her solbriller fra Celine i nogle måneder og nu er de endelig mine (en gave fra SmartBuyGlasses)! Jeg husker tydeligt i 00’erne, hvor solbrillerne ikke kunne blive store nok – og jeg ELSKEDE den trend dengang! Men som kom Ray-Ban og en del mindre solbriller efterfølgende, som jeg også var ret glad for. Mine mange Ray-Bans elsker jeg stadig, men nu hvor solbrille-trenden begynder at pege mod de lidt større solbriller igen, så kan jeg godt mærke, at jeg faktisk har savnet de store “jeg-er-for-kendt-til-det-her-sted”-agtige solbriller. Desuden synes jeg, at store solbriller klæder mit ansigt. Jeg er for eksempel aldrig hoppet på de meget runde solbriller, fordi jeg ligner en idiot i dem.

Modellen her af solbriller fra Celine (som virkelig laver fede solbriller, hvis I ikke allerede skulle have opdaget det hos andre bloggere. Især de internationale bloggere har længe været meget vilde med mærket). Der findes virkelig mange fede solbriller fra Celine. Den hedder “Audrey” og man kan sagtens fornemme inspirationen fra Audrey Hepburn her. Jeg er ret vild med, at farven i glasset “fader fra mørk øverst til lys nederst i glasset. Er I til solbriller fra Celine?

Mine solbriller fra Celine kan købes HER

I’ve been drooling over these sunglasses from Celine for awhile now and they’re finally mine now! (They’re a gift from SmartBuyGlasses). I love that big sunglasses are trending again! And I also love that these “fade” in colour in the shades. You can buy them HERE.

outfit-selected-femme-dress-with-big-sleeves-kjole-med-store-armer-missjeanett-jeanett-jeanette-blogger-fra-odense-odenseblogger-dresvfeldt-celine-solbrillerOutfittet kan I finde HER

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin
   

10 kommentarer

 • Klara

  Ej det er SÅ flotte. Årh. Lige min stil. Ærgerligt at man først har fødselsdag i juli. God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er nemlig SÅ pæne! Du må skrive dem på listen der – eller forære dig selv en “lille” gave inden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  De er så flotte! 🙂 Findes den i forskellige størrelser? synes det er lidt svært at se på deres side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Ja, det er der. Dem der hedder “Baby Audrey” er lige en smule mindre end dem her. Du kan se forskellen på de to modeller her: https://www.youtube.com/watch?v=yDERTCBpHe8

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tak! 🙂 Tænkte dog mere på om den model du har findes i flere størrelser? 🙂 altså alt efter hvor stramt de sidder på en?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det ved jeg faktisk ikke! Men de kan strammes ind, hvis de er for store. Mine var nemlig lidt for store og det fik jeg bare gjort hos en optiker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  De klær’ dig SÅ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok fine! Der er næsten noget helt royalt over deres look.
  Det er bare så svært at finde solbriller, der klæder ens hovedform. De her klæder i hvert fald dig 🙂

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det synes jeg også. Nok også fordi man forbinder dem med Audrey Hepburn, ikke? Hun var jo næsten “celebrity royal” 🙂

   Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i januar