Min nye spisestole og vind 2000 kroner til Ellos!

10 ting jeg vil lave i februar

10-ting-jeg-vil-lave-i-februar-fastelavnsboller-med-pistatice-fra-wendorff-missjeanett

Februar. Short – og forhåbentligt sweet! Og så er det den sidste officielle vintermåned i denne omgang. Vigtigt! Marts kan nu også være kold (Bella er født d. 23. marts og der lå sne den morgen), men det tager vi til den tid.

Lige nu vil jeg glæde mig til disse ting i februar…

 • … sidde oppe til både BAFTAs og senere på måneden til Oscars. Og lave værst og bedst-klædte fra dem begge! Faktisk har jeg aldrig været så godt forberedt til Oscars, som jeg er i år; jeg har både set Jackie, LION, den danske film Under Sandet og kommer også til at se LA LA land.
 • … ud med Damernes biografklub gange to denne måned! Først skal vi se Allertiders Kvinder og derefter LA LA Land.
 • … nyde min ferie på Fuerteventura. Lige nu siger vejrudsigten 22 grader og sol. Jeg glæder mig til sommer, sangria og tid med mine yndlings mennesker.
 • … købe lidt sommertøj til selvsamme ferie. Er faldet for denne badedragt og denne kjole.
 • … blive færdig med Outlander bog nr. 5 – og derefter starte på nummer 6 med det samme. Den ligger allerede klar. I finder en komplet oversigt over alle bøgerne HER.
 • … lige nå at inhalere et par fastelavnsboller mere inden sæsonen slutter igen. Helst dem fra Wendorff med pistacie.
 • … glæde mig til en masse serie-premiere denne måned. Jeg har allerede kastet mig over nye sæsoner af Gift ved første blik og Hammerslag, men glæder mig også meget til den nye serie Big Little Lies på HBO (med blandt andet Reese Witherspoon og Nicole Kidman).
 • … jeg skal helt sikkert også se den nye sæson af Paradise Hotel, men det lader vi lige som om, at jeg slet ikke har skrevet her. Offentligt. På min blog. Ja, jeg er typen, der både ser Hammerslag OG Paradise Hotel.
 • … have opfrisket mit hår med en ny omgang balayage hos dygtige, dygtige Sascha fra Tine Balle & Team – Hairstudio. Jeg glæder mig helt vildt! I kan læse om min første gang med balayage her.
 • … have en “mor&Bella dag”, hvor vi tager på café sammen og på shoppetur. Det ville vi begge elske!

February – short and sweet (hopefully sweet!). And the last official winter month – yay! In February I wanna; stay up and watch both BAFTAs and the Oscar (and do “Worst dressed” and “Best dressed” after both events). Watch two new movies with my movies club: 20th Century Women and LA LA land. And also watch a lot of new series that airs this month: new season of Married at first sight (the Danish version) and the HBO show Big Little Lies. Finish Outlander book no. 5 and then start no. 6 right away. And then I’m thinking about doing a mother&daughter day for me and Bella.

bloglovin
   

4 kommentarer

 • Det lyder til at blive en skøn februar! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle gode ting at fylde februar med. Jeg skal virkelig også have spist nogle flere fastelavnsboller, jeg bliver altid så glædeligt overrakset hver år, over hvor gode de er sådan nogle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh ja, fastelavnsboller er lækre!! Jeg skal også lige have en mere (eller to) inden vi tager på ferie 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye spisestole og vind 2000 kroner til Ellos!